Още по темата

Продължават огледите на къщата, в която беше открито тялото на издирвания за шесторното убийство в Нови Искър.

Експертиза трябва да потвърди дали намереният труп е на издирвания Росен Ангелов,

информира NOVA.

В неделя след широкомащабна операция в района на Луково полицията откри тялото на мъж, за който се предполага, че е именно Росен Ангелов.

Нови данни от тефтера, намерен до Кети Кюхова

Полицията претърси адрес в София за Росен Ангелов

Според главния секретар на МВР Младен Маринов, намереното тяло отговаря на описанието на издирвания мъж. Предполага се, че Росен Ангелов сам е сложил край на живота си. Не е ясно дали намереното оръжие до тялото е същото, с което е извършено шесторното убийство в Нови Искър.

Човек на име Драгомир, който е познавал Ангелов го описва като

„много сприхав“ и „потаен“

пред Би Ти Ви (bTV). За последно Драгомир видял сочения за убиец Росен на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е починал и отива на погребение. Иначе изглеждал „нормален”.

Росен Ангелов споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър, а любовта им продължила до ноември. „Откакто се скараха последния месец почна да става особен”, споделя Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но той станал „съвсем различен човек”.

Спецакция в с. Луково след шесторното убийство

Ангелов тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив:

„Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили. Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша”. Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец.

Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че той е автор на шесторното убийство. Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК