Още по темата

Лек автомобил с плевенска регистрация катастрофира на автомагистрала "Струма". При катастрофата има петима пострадали, сред които 3 деца.

Около 15 часа в отсечката между Бобошево и с. Мурсалево лек автомобил "Ситроен" излита от магистралата, преобръща се по таван 3-4 пъти, минава през канавката и спира при ограда, отново върху колелата си.

Вижте кадри от мястото на произшествието.

Катастрофата е станала в лентата в посока Благоевград, след като 23- годишният шофьор, който е румънец изпреварил с много висока скорост друг автомобил.

Вследствие на пътния инцидент най-тежко е пострадала 24-годишната съпруга на водача. Тя е в тежко състояние и е транспортирана в софийска болница.

При преобръщането на колата сериозно са пострадали и 2 деца – съответно на 5 години и 5 месеца. В колата е имало още едно дете, на техни близки, което е на 10 години.

Семейството пътувало от Румъния за Италия през Гърция. След тях се движела още една кола с други двама румънски граждани, които са дали показания в полицията.

Мястото на пътния инцидент край автомагистрала "Струма" е осеяно с дрехи, кисели краставички, мармалад, детски столчета, легени. Движението не е затруднено, тъй като автомобилът е извън пътното платно.