Още по темата

На 28 септември "Форбс България" ще представи годишната си селекция „30 под 30“, в която ще отличи 30 млади хора на възраст под 30 години, които са носители на промяната сферата, в която работят и успяват.

Първият форум носи името „Пакт на младостта“, защото цели да се превърне в най-голямата среща на млади предприемачи и новатори в България.

Събитието ще започне в 16 ч , в конгресен център към Интер Експо Център, със семинарна част, която ще даде практически умения в мениджмънта, социалното предприемачество и духовното развитие.

От 18 ч. започва форумът, в който участници в селекцията „30 под 30“ на "Форбс" в България и чужбина ще презентират своите проекти и своя път към успеха в областите бизнес, култура, социално предприемачество и технологии.

В края на вечерта ще бъде представен класът на „30 под 30” за 2016 г.

Част от потвърдените участници са румънският вундеркинд и носител на множество награди в областта на компютърните науки Александру Будистенау, д-р Томас Функе, ръководител на отдела по предприемачество на тинк-танк към германското Министерство на икономиката, както и родните таланти от българската селекция „30 под 30“ - Екатерина Карабашева, социален предприемач и създателка на приложението за хранителни разстройства Jourvie, Халед Харфан, управител на "Аладин Фуудс", диригентът Милен Aпостолов и др. Очакват се и още специални гости.

Събитието се провежда в партньорство с Фондация за свободата „Фридрих Науман“.

Билетите за събитието са на цена 50 лв. и ще са в продажба от 8 септември в мрежата на Eventim.