Още по темата

Ваня Георгиева спечели делото за клевета, заведено от професор в НСА срещу нея, след като тя показа как той я кани в хотелската си стая, за да уреди изпит.

Бившата адреналинка се обърна към колегите си от "Господари на ефира", а скандалът избухна през март 2016 година. В серия от репортажи  Николай Колев й предлага вземане на изпит в замяна на секс.

Колев не искал секс

След като Боби Ваклинов успява да изненада професор Колев на излизане от банята в хотелска стая, той реши да заведе дело за клевета срещу Ваня Георгиева. Той бе уволнен. 

Господарите: Версията на проф.Колев издиша

Похотливият професор още е в болница, чист е пред съвестта си

Наскоро процесът беше окончателно приключен и адреналинката оправдана напълно, а бившият декан в Спортната академия е осъден да заплати разноските по делото, което загуби в съда, съобщиха от "Господари на ефира".

Не пропускайте да научите интересни подробности за развръзката по случая от самата Ваня в „Господари на ефира“, тази вечер, от 23:00 часа, по NOVA.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК