Още по темата

Кръстина Стайкова, известна като двойничката на Цецка Цачева, стана пак особено актуална след номинацията на ГЕРБ за президент в неделя.

Дамата от село Труд, която е уволнявана от работа и реабилитирана от съда, не крие, че се обръща и на "Цачева", но признава, че задачите й са много отговорни, разказва Румен Бахов по NOVA.  

Източник: Nova.bg

Освен с приликата си с Цачева, Кръстина Стайкова влезе

в медийното пространство с това, че успя да осъди работодателите си, защото са я уволнили. Тя е била административен секретар на читалището в селото 35 години, но я махнали с обяснението, че не е компетентна за длъжността. Самата тя е магистър по управление на културата. 

Цецка Цачева - официално и неофициално СНИМКИ

"Ако не бях уволнена, нямаше да мога да се отдам на щастието

да гледа внучето си", чието семейство живее в София. 

Бойко Борисов обяви кандидатпрезидентската двойка на партията - Цецка Цачева  Пламен Манушев в неделя, а това съвпадна с престоя на Стайкова в София. 

Как се развихри интернет за Цецка Цачева

Преди началото на предизборната кампания двойничката на парламентарната шефка беше на пазара в "Младост". Тя не може да си представи какво е да е охранявана от НСО и осъзнава, че жената, с която я сравняват, има много отговорности. 

Източник: Nova.bg

Двете са се виждали два пъти - истинската Цачева е пожелала среща със Стайкова в дома й в Труд, а после са се засекли случайно и на площада в Хасково. 

Още за политическата тема номер 1 в последни дни: 

Реакции след номинацията на Цачева

Цачева е предложение лично на Борисов

Цачева е кандидатът. Борисов я нарече майка на нацията

Кой е мъжът до Цачева и още факти за нея и Манушев