Още по темата

От 20 до 22 март президентът Румен Радев е на официално посещение в Израел по покана на президента Реувен Ривлин. С него е и първата дама. 

Визитата на българския държавен глава е в контекста на 75-ата годишнина от спасението на българските евреи и 70-ата годишнина от създаването на Държавата Израел. Посещението на Румен Радев е в продължение на политическия диалог на най-високо равнище между двете страни. 

ВИЖТЕ ТОАЛЕТИТЕ НА ДЕСИСЛАВА РАДЕВА

След посрещането от израелския си колега Реувен Ривлин с официална церемония в президентския дворец в Йерусалим, имаше и среща с българската общност в Йерусалим.

За първото Радева бе избрала елегантен костюм от сако и пола, а за второто - риза с цветен десен. 

Радева имаше среща и с първата дама на Израел. 

Държавният глава Румен Радев участва и в церемония по запалването на вечния огън в памет на жертвите на Холокоста в Мемориала „Яд Вашем“. Той се срещна и с председателя на Кнесета Юли-Йоел Еделщайн. 

КАК СЕ ПРОМЕНИ ПЪРВАТА ДАМА ПРЕЗ ГОДИНАТА-СНИМКИ

Десислава Радева: Теорията за благородната лъжа ми звучи страхливо

Навсякъде го придружаваше и съпругата му, която смени три тоалета. 

Тоалетът на Радева развълнува "Фейсбук"

Първа снимка на Десислава Радева от Париж - с жилетка и панталон

В заключителната пленарна сесия на Шестия глобален форум за борба с антисемитизма, който се състои в Йерусалим, пред аудитория от над 600 души, представляващи правителства и неправителствени организации от цял свят, президентът Румен Радев беше представен като държавен глава на народ, спасил цялата своя еврейска общност в годините на Втората световна война.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram