Още по темата

Ивайло Борисов - Ториното и още трима са обвинени за отвличането на Адриан Златков. 

Радев за отвличането: Мотивирани сме, но няма заподозрени

Възможно е Адриан да е похитен заради дългове, отвлечен е с крадена кола

Борисов и още близо 40 души, сред които и Златомир Иванов - Баретата бяха заведени вчера сутринта в МВР. Иванов бил освободен още тази нощ. Борисов, шофоьорът му, и още двама негови близки остават в ареста за 72 часа.

В качеството на обвиняеми са привлечени Здравка Стефанова /35 г./, Ивайло Борисов /34г./, Мартин Марков / 43г./и Георги Джамбазов /37г./

В рамките на утрешния ден СГП ще внесе в Софийски градски съд /СГС/ искане за налагане спрямо обвиняемите на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Процесуално-следствените действия продължават с разпити на свидетели, претърсвания, изземвания и други.

С оглед етапа на досъдебното производството и събраните до момента доказателства кръгът на обвиняемите лица не се изчерпва само с изброените по-горе.

Адриан Златков беше отвлечен на 30 август и държан от похитителите до 10 септември вечерта.

Баща му - Тони Златков, е собственик на една от големите софийски автокъщи. За живота на сина му е поискан откуп. Първоначалната сума е била 3 милиона лева. След 9 дни преговори са платени 600 000 лева.

Тони Златков потвърди за NOVA, че познава Ивайло Борисов -Ториното. Виждал съм го, да, един-два пъти съм го виждал, каза Златков. Нямам бизнес дела с него, идвал е в автокъщата ми, допълни той в отговор на въпрос къде го е виждал.

Само и единствено финансов, няма друг мотив какъв, каза още бащата в отговор на въпрос дали знае какъв е мотивът за отвличането. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още интересни новини последвайте страницата ни в Instagram.