Още по темата

Две инжекции на коленете за укрепване на хрущяла, и две – на глезените са направени на премиера Бойко Борисов днес, вследствие на множеството травми, които има, съобщиха от правителствената пресслужба.

Борисов не е хоспитализиран във ВМА. След инжекциите премиерът е бил освободен и вече изпълнява служебните си задължения в Министерския съвет. 

През юни на премиера беше направена операция в Университетска болница „Софиямед“. Той претърпя успешна оперативна артроскопска интервенция по спешност на коляно поради увреден менискус, съобщиха от болницата.

Операцията е извършил началникът на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „Софиямед“ и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев. Той оперира Борисов за пореден път. 

Премиерът Бойко Борисов бе опериран и през февруари 2015 година, което бе третата поред операция на същото коляно, направена от доц. Георгиев. Предишните му операции са били направени във Военно-медицинска академия.

Вчера Борисов се срещна с министъра на икономиката на Турция: 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още интересни новини последвайте страницата ни в Instagram