Още по темата

Тази вечер, точно в 20.00 ч. по NOVA, Емануела ще прекрачи прага на най-бляскавата Къща в България. Певицата, известна с острия си език, купонджийски дух и емоционален нрав, се готви да превземе Къщата на Big Brother и е сигурна, че много бързо ще се впише в живота в нея. Емануела е истински боец и последните години животът ѝ е пълен с възходи и разочарования.

Днес тя е превъзмогнала всичките си неволи, превзела е класациите в поп-фолк индустрията, няма мъж до себе си и е сигурна, че форматът ще ѝ донесе само положителни емоции. Как обаче ще бъде приета от нищо неподозиращите Съквартиранти, които вече почти две седмици нагаждат характерите си, ще успее ли да се впише в обстановката, която вече са създали или ще вземе нещата в свой ръце и ще пренареди играта, ще разберем още тази вечер.

След като мисия „Марионетки” се увенча с пълен неуспех, седмичният бюджет на Съквартирантите от 136 лв. се оказа напълно недостатъчен, за да покрие нуждите им.

Големият брат е строг, но справедлив и тази вечер ще видим как ще им даде шанс да си върнат 50% от загубеното. Звездите – бивши марионетки ще трябва да изкупят вината си за провала като заснемат клип към песента “Barbie Girl”, а зрителите ще имат 24 часа да определят дали Съквартирантите са се справили достатъчно добре.

Живото предаване тази вечер ще бъде изключително динамично. Поради огромния брой важни събития, решаващи живота в Къщата, продължителността му по изключение ще бъде три часа. Освен влизането на Емануела и поставянето на съдбата на Съквартирантите в ръцете на зрителите, един от тях ще напусне шоуто. Номинираните тази седмица са Лили, Миглена и Алек Сандър, а кой от тях ще стане първият участник във VIP Brother 2016, напуснал по волята на зрителите, ще разберем още тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016.