Зорница Линдарева: Редовно употребявам интелектуалци
Източник: netinfo
8

"Не съм употребявала никой никога, освен в моментите, в които съм целяла да се обогатя интелектуално в комуникацията си с тях. Ако общуването с успели хора, от които можеш да почерпиш безценен опит и знания в дадена област, е използване, значи редовно употребявам интелектуалци", казва моделът Зорница Линдарева.

Родената в София Зорница носи титлата "Мис Екзотик Монте Карло" в Монако, обявявана е за "Топмодел за последните 10 години" на едноименния бал, организиран от Евгени Минчев, но най-известна стана след като попадна в любовен триъгълник заедно със семейството на Жени Калканджиева и Тачо.

Влизането ѝ в риалити формата "ВИП Брадър" бе прието като скандално, престоят ѝ предизвика редица коментари, а цялостното ѝ участие и преживяванията вътре я промениха много.

"Всичките ми познати ме определят като доста ексцентрична и екзотична личност, тъй като не се съобразявам с неща, с които и малко детенце би се съобразило и казвам неща, които не би трябвало”, казва за себе си Зорница преди участието си в риалитито.

"Определено, обобщавайки участието си, го слагам в графа позитивни и градивни изживявания в живота ми", пък е оценката на студентката по психология за престоя ѝ в шоуто.

Какво разказа Зорница за участието си във формата, до колко се е променила след това приключение под постоянно наблюдение, какви са плановете ѝ за развитие от тук нататък - вижте в интервю със Зорница Линдарева на Наталия Такова-Мазгарева от Vesti.bg:

- В Къщата на „ВИП Брадър“ ти влезе с етикета „любовница“. Това притесняваше ли те в началото и как гледаш към този си образ към днешна дата?
- Да, не крия, че ме притесняваше, и емоциите, които усещах, са доказателство, че всъщност това не е титла, с която да се гордея! Съжалявам, че предстaвата, която бе изградена за мен в съзнанието на аудиторията и на съквартирантите, бе именно такава, че едва ли не упражнявам професия „любовница“. Не, това са стечения на обстоятелствата в моя живот, които са и на още 80% от българските жени, просто техните съдби не станаха обществено достояние. Държа да подчертая, че не съм търсила тази показност, а имах лични мотиви да вляза в Къщата, един от тях бе да се изправя срещу хорската нагласа за мен самата.

- Едно от скандалните разкрития, които направи още в една от първите мисии, е, че си получавала крупна сума пари, за да бъдеш компания за богат господин. За колко часа каква сума изкара и как се свърза изобщо този човек с теб, ако не е било чрез каталог или някой, който подсигурява компаньонки за заможни мъже?
- Тази тема е изчерпана. Споделих твърде лична информация от живота ми и последваха най-различни интерпретации. Спирам да се обяснявам, защото ще бъдат разтълкувани като оправдания. Каквото било - било, държа от днес нататък да пиша нова, по-достойна история в живота си.

- Някога чувствала ли си се употребена?
- Никога не съм се чувствала употребявана, нито съм смятала материалните придобивки, които съм получавала, за някакъв вид разплата. Не, всичко е било съзнателно, желано и подплатено с истински чувства, а не в ролята на компаньонка.

- А ти употребявала ли си хора около себе си?
- Не съм употребявала никой никога, освен в моментите, в които съм целяла да се обогатя интелектуално в комуникацията си с тях. Ако общуването с успели хора, от които можеш да почерпиш безценен опит и знания в дадена област, е използване, значи редовно употребявам интелектуалци.

- В Къщата нееднозначно се видя, че в определен етап на престоя ти във формата имаше чувства към Тачо. Днес ти си категорична, че вече не е така. Кой беше преломният момент на отношението ти към него? Шамарът, който го изкара за известен период от време извън играта, или цялостното му отношение към теб?
- Определено бях много емоционална във формата, но не Тачо е бил причината за това. Към него категорично нямам чувства, освен чисто приятелски. За нотка на интимност и дума не може да става.

- Семейството, с което бяхте в любовен триъгълник, те прие сравнително добре в риалити формата. Но мислиш ли, че след края на шоуто ще можеш да седнеш с тях на кафе, например, да бъдете приятели? Или по-скоро ще се отбягвате?
- Нищо не ме свързва занапред с Жени и Тачо. Пожелавам им да заздравят брака си, защото както самата тя каза, аз не съм причината за техните проблеми, а съм следствието от неразбирателството им - „червената лампичка“, която светва, за да им алармира, че нещата помежду им са в критичната зона.

- Каква е личната ти оценка за това семейство - пример ли са те за обществото, вярваш ли, че този брак ще оцелее след формата?
- За мен те се обичат, но това не е критерий, че могат и че ще бъдат заедно. Времето ще покаже. Не смятам да разсъждавам над тази тема, защото часовникът тиктака и нямам повече време за губене.

- А какво според теб значи здраво семейство изначално?
- Това на моите родители, те са ми идеал за любящо и стабилно семейство. Преминаха през какви ли не трудности, преживяха болезнено здравословните ми проблеми (бел. ред. Зорница страдаше от булимия, която пребори успешно) и нищо не ги сломи. Те са си взаимна опора и силно си пожелавам да създам такова семейство един ден.

- Любовта - какво е тя и под каква форма я срещна в живота си до момента?
- Най-чистата форма, в която съм я видяла към днешна дата, е между майка ми и баща ми. В личен план вярвам и си пожелавам да ми предстои. Силна любов изпитвам към племенницата ми. Koгато насреща си имаш чиста душа, няма как да не я обикнеш, така е и с възрастните хора!

- Сред всички съквартиранти в Къщата, ти бе тази, за която всички са единодушни, че претърпя най-голям катарзис в поведението си. Промени се, стана по-слънчева и по-разбрана. Каква бе Зорница преди „ВИП Брадър“?
- Определено, обобщавайки участието си, го слагам в графа позитивни и градивни изживявания в живота ми. Непосредствено преди „ВИП Брадър“ Зорница бе неуверена, стресирана от реакцията на хората, опасенията ми се потвърдиха.

- А в какво се превърна?
- Срина се физически и психически, но после се мобилизира и показа качества, които не влязоха в полезрението на публиката, за мое съжаление. Като пример мога да дам артистичните си заложби, които бяха отключени от присъствието на госпожа Захажаева. И въпреки това, съм безкрайно благодарна на продуцентите за поканата, както и на Ани Владимирова за професионалното ѝ отношение към мен.

- Кой според теб най-много заслужава да спечели формата?
- Такива крайни заключения, които съдържат думата „достойни“ и „заслужаващи“, не искам да се ангажирам да определям, но ще споделя, че симпатизирам на Албена, на Влади, на Кучкова и не на последно място на Wash MC.

- А кои са най-фалшивите герои в Къщата?
- Всеки има различна гледна точка, аз безспорно смятам, че има фалшиви герои в къщата, но няма да ги назовавам. Публиката е достатъчно проницателна, за да ги отсее.

- Неведнъж каза, че искаш да станеш по-самостоятелна, да се издържаш сама, а не да разчиташ на семейството си чисто финансово. Какво възнамеряваш да направиш в тази посока? Какви са плановете ти за бъдеще и развитие?
- Вече действам в тази насока. Имам конкретни планове за бъдещето си, но на първо време ще се насоча в различни сфери, докато открия точното си призвание.

- Във „ВИП Брадър“ правят равносметка за сезона, а българите - за годината изобщо. Каква е твоята равносметка и за двете - благотворно ли се оказа участието ти във формата от една страна и каква беше годината ти от друга?
- С участието си във формата аз осъществих една своя мечта. Щастлива и доволна съм от истинското си представяне, а не от „представеното“ ми представяне. Имам какво още да покажа като личност, така че съзнателно заявявам, че отново бих влязла в „Биг Брадър“. Годината ми беше емоционална, изпитателна, поучителна, преобразяваща ме.

- А какво си пожелаваш за Новата 2015 година?
- Най-силно пожелавам за себе си и семейството си здраве, защото повярвайте ми - знам цената му. Бидейки здрава, ще се развивам възходящо, ще направя достойна кариера, ще се докажа като личност, а не като нечия държанка.  

Коментари 8
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

8 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

България Преди 3 часа

Ударили са се кола и два мотора

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Любопитно Преди 4 часа

Той даде втори шанс на талантливата Никол, която беше на крачка от напускане на надпреварата

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Свят Преди 6 часа

Гласуването в 15-членния съвет завърши с 13 гласа "за", Русия гласува "против"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Свят Преди 6 часа

Целта е проверка за лица, които са нерегламентирано в тях, опасни предмети, наркотици и забранени вещи

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 7 часа

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 8 часа

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Свят Преди 9 часа

Разкопките са извършени в района на град Кандира в Турция

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

България Преди 9 часа

Разследват измама със субсидия, свързана а с пандемията от COVID-19

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

Любопитно Преди 9 часа

Това доказва, че на генетичните прогнози не трябва да се разчита твърде много

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 10 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 10 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 10 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 10 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 10 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 10 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 11 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите