Кой влезе в Къщата на ВИП Брадър?
Йорданка Христова   
Източник: БГНЕС
57

П евицата Йорданка Христова първа влезе в Къщата на ВИП Брадър (VIP Brother) по Нова ТВ тази вечер. Втори в Къщата влезе Евгени Минчев. Двамата получиха и първата си мисия от Big Brother - те са Политбюро и определят съдбата на останалите в Къщата и как ще живеят - в лукс или в соц.

Водещите на ВИП Брадър Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха Съквартирантите в риалити шоуто, което стартира днес в ефира на Нова ТВ. Трета влезе певицата Кали, после - Иво Аръков, Атанас Месечков и Ели Гигова.

Последваха ги Албена Вулева, Камелия Тодорова, Ива Екимова, Елена Кучкова, Камелия Воче и Мартин Маринов, популярен заради титлата си Мистър България 2009. В къщата влязоха и Жени Калканджиева, и съпругът й Тачо. След тях в къщата влезе и Тити Папазов.

Ето какво каза за себе си Йорданка Христова при представянето си: "Родена съм в София на 10-ти септември 1943 г. Обичам да казвам една година преди свободата и един ден след свободата.

Аз съм на 71! Всяка вечер, когато се разгримирам и си казвам „Не може да бъде!”, но е факт.

След като завърших гимназия исках да уча италианска филология, приеха ме и в медицински институт, но избрах музиката и, ако се преродя, искам отново да се занимавам с това. Мисля, че имам доста оставено след себе си. над 3500 концерта по света. А сега няма такъв живот, липсва концертният живот, даже ми липсват тези цензури. Сега в ефира има такава безобразна простотия, че няколко поколения деца са изпуснати."

"Преди 20 години обещах на моите почитатели, че ще напиша биографична книга, мисля да я кръстя „Влюбена в живота. Любовните истории на Йорданка Христова” "с подробности и съвети. Бяха писали някъде, че съм казала, че на Фидел му бил малък. Куба ми е като втора, дори когато бях последния път видях, че един от най-добрите им бейзболисти се казва Йордан, даже и мъже вече кръщават Йордан. Това е много трогателно, защото аз много обичам Куба, и бях много популярна там. Имах дълги, черни, прави коси и ме наричаха „годеницата на всички кубинци”, посочи Христова.

"Благодарна съм, че се задържах на гребена на вълната толкова години без да съм член на политическа партия, защото ме отсвириха след 10 ноември моите колеги и въпреки това аз продължих. Макар и като снаха Григор Стоичков, аз не се занимавам с политика, никога съм нямала други привилегии. Дори в групата за музикални дейци аз бях в секцията за духовно стимулиране и когато ми предложиха да стана партийка аз отказах", посочи певицата.

"Аз съм Евгени Минчев - полковник на Кентъки. Айде по-бързо докато не съм станал генерал", така започна представянето си вторият гост. "Моята професия на ПР и на организатор поддържа една огромна индустрия на красотата. Хората пътуват, купуват си бижута, правят се красиви за моите събития- това е поддържане на огромна индустрия. Без богато хора нищо не може да се случи, за това първата ни молитва сутрин трябва да бъде „Чорбаджи, пожелавам ти да бъдеш дълги години жив, здрав и богат”. Ами нали и аз съм чорбаджия и гледам да си защитавам", посочи той.

"Емил Димитров много ми липсва, заради него, който ме прие в София и заради Васил Андреев аз започнах да ставам това което съм. В сравнение с Емил Димитров днешните звезди нямат класа. Имена като Любо от „ТЕ”, Мария Илиева, Рут Колева, Фики Стораро, нямат право да се наричат звезди, защото те са стъпки по червения килим, но не са неговата тъкан", посочи Минчев.

"Единият ми страх е, че имам голям навик да си бъркам в носа, а другия ми навик е още от дете - обичам ръцете ми да са на чатала. Искам да вляза там и да се почувствам като запас, като на едно летище, на което ме е хванала гражданска война. Искам да изпитам и това - как бих изглеждал аз пленен", обясни Минчев.

Певицата Кали
Певицата Кали Източник: Нова ТВ

Кали или певицата, която не плаща данък обществено мнение, е третият Съквартирант. „Освен с музиката си съм известна с това, че избирайки да бъда щастлива, водя живот, който за по-голямата част от клишираното ни общество изглежда скандален, но аз не плащам данък обществено мнение”, обясни тя.

Иво Аръков призна, че е мотивиран и иска да стигне до края на шоуто. Той заяви още, че харесва жени с осанка и поглед. „Ако в Къщата се появи такава девойка, която в такъв емоционален момент от моя живот успее наистина да го преобърне, може да се влюбя в нея”, каза той.

След него прага на Къщата прекрачи звездата от Dancing Stars Атанас Месечков. „Няма да позволя хората, които са вътре, да опетнят репутацията ми”, добави той, като подчерта желанието си в Къщата да покаже истинското лице на спортиста.

Ели Гигова
Ели Гигова Източник: Нова ТВ

Шестият Съквартирант в Образцовия дом е водещата и фуболен коментатор Ели Гигова. „Не знам какво ме очаква вътре, само се надявам да е приятно", заяви Гигова за участието си.

След това в къщата влезе скандалната телевизионна водеща Албена Вулева. „Влизам във VIP Brother, защото всичките ми близки, приятели и роднини ми казаха да влизам, аз нямах това намерение, но ей така сега, за да им угодя и влизам”, обясни Вулева.

После в къщата влезе джаз певицата Камелия Тодорова. „Още искам да се влюбвам, още искам да поемам риск, още обичам предизвикателствата и очаквам Big Brother да ми предложи това предизвикателство”, обясни тя.

След Камелия Тодорова в Къщата влезе Ива Екимова - ПР аксперт, университетски преподавател и телевизионна водеща. „Влизам във VIP Brother, за да се забавлявам", отбеляза тя.

В къщата влезе и Камелия Воче, която определя себе си като горда, импулсивна и отмъстителна в правилния момент. Обещава, че ще бъде жената в Къщата, която набие Евгени Минчев, не защото я е нарекъл „музикалната готвачка”, а защото го заслужава.

Образцовият дом на VIP Brother отвори врати за Мис Плеймет 2013 Елена Кучкова. Десетият Съквартирант призна, че обича да флиртува. „Представям си, че в Къщата първо мъжете ще ми се натискат, второ жените ще злобеят и ще се опитат да ме изгонят. Но пък вярвам, че българските мъже ще гласуват за мен и определено ще стигна до финала”, отбеляза Кучкова.

Прага на Къщата прекрачи и Мартин Маринов, популярен заради титлата си Мистър България 2009. Той даде заявка в Къщата да бъде себе си.

Съквартиранти в Къщата са и шестата по красота в света Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо, чийто брак е поставен пред съмнение заради изневяра.

Коментари 57
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

57 коментара
 
- Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя. - Ееее, Данче, защо все най-лошото си…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Русия изтегля "Вагнер" от Африка и ги хвърля в Украйна

Русия изтегля "Вагнер" от Африка и ги хвърля в Украйна

Свят Преди 5 минути

Руските власти се подготвят да преместят части от Африканския корпус в Белгородския регион

<p>Еврокомисарят по вътрешните работи с коментар за приемането на България&nbsp;в Шенген</p>

Илва Йохансон: Приемането на България в Шенген е важна стъпка

Свят Преди 51 минути

Според комисията проверките по външните граници следва да бъдат по-качествени

Чешкият президент Петр Фиала

Фиала: Не искам да виждам руски танкове по улиците на Прага, както през 1968 г.

Свят Преди 1 час

Чешкият президент с любопитна история по време на срещата си с Джо Байдън в Белия дом

YouTube ще наказва, ако засече блокъри на реклами

YouTube ще наказва, ако засече блокъри на реклами

Технологии Преди 1 час

Платформата може да работи по-бавно и да дава грешки

Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

България Преди 1 час

Димитър Главчев проведе работна среща с ръководствата на службите за сигурност

Пеевски: Конституцията е опора и двигател на българското развитие

Пеевски: Конституцията е опора и двигател на българското развитие

България Преди 1 час

Конституцията е гарантът за неотменимостта на евроатлантическата принадлежност на България, каза той

<p>Войната в Украйна върви към &quot;корейски сценарий&quot;</p>

Белгийски полковник: Войната в Украйна върви към "корейски сценарий"

Свят Преди 1 час

Той допуска Русия да наложи пълен военен контрол над източните украински области Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон

Kак да постигнем идеалната температура и чист въздух у дома през всеки сезон?

Kак да постигнем идеалната температура и чист въздух у дома през всеки сезон?

Любопитно Преди 2 часа

В търсене на икономични решения, все повече хора се обръщат към локални решения за контрол на климата в отделните стаи

<p>САЩ забрани смяната на пола на всички непълнолетни в Айдахо, но има изключение</p>

САЩ забрани смяната на пола на всички непълнолетни в Айдахо

Свят Преди 2 часа

Върховния съд разрешава на Айдахо да прилага забраната срещу всеки, освен срещу ищците, които оспорваха закона

<p>Запалиха олимпийския огън за Игрите в Париж (ВИДЕО)</p>

Запалиха олимпийския огън за Игрите в Париж

Свят Преди 2 часа

Огънят ще бъде транспортиран до Франция за церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж на 26 юли

"Написах ти писмо": Нов метод за борба с нарушителите по пътищата

"Написах ти писмо": Нов метод за борба с нарушителите по пътищата

България Преди 2 часа

Нарушителите по пътищата вече ще получават лични послания от семейства на загинали

"Възраждане" обяви кандидатите си за евровота

"Възраждане" обяви кандидатите си за евровота

България Преди 3 часа

Костадин Костадинов обяви критериите, на база които са били взимания решения за профила на кандидатите

<p>&quot;Убиецът на градове&quot; премина край Земята&nbsp;</p>

"Убиецът на градове": Огромният астероид се приближи до Земята

Свят Преди 3 часа

Астероидът за пръв път може да се види с любителски телескопи

Нивото на река Урал продължава да се покачва, 65 000 души са принудени да се евакуират

Нивото на река Урал продължава да се покачва, 65 000 души са принудени да се евакуират

Свят Преди 3 часа

В град Курган, административен център на областта, е прекъснато електрозахранването

Снимката е илюстративна

Подводна „хибридна война“ заплашва сигурността на 1 милиард души

Свят Преди 3 часа

Това предупреждава командир на НАТО

<p>Вижте как 400-годишна сграда избухва в пламъци в Копенхаген (СНИМКИ/ВИДЕО)</p>

Пожар избухна в историческа сграда в Копенхаген

Свят Преди 3 часа

Датските служби за спешна помощ са на мястото на инцидента