0

Виктория Бекъм се готви да проектира костюми за персонажите във филма "Петдесет нюанса сиво", съобщи Контактмюзик.

39-годишната дизайнерка се очертава като фаворит за проектирането на костюмите на Анастейжа Стийл и Крисчън Грей във филма, адаптиран по едноименната книга от Е. Л. Джеймс.

"Петдесет нюанса сиво" ще бъде нещо повече от филм, заяви източник, близък до филмовата продукция, пред в. "Дейли стар".

"Надяваме се, че филмовият проект ще окаже своето въздействие в сектора на модата".

Виктория Бекъм е фаворит за избора на художник на костюми за филма.

От компанията "Юнивърсъл" обмислят също възможността да възложат на Долче и Габана, Даян фон Фюрстенберг, Калвин Клайн или Марк Джейкъбс проектирането на костюмите за филма, който ще бъде режисиран от Сам Тейлър- Джонсън.

Съпругата на футболиста Дейвид Бекъм е голяма фенка на книгата.

Бившата спайска дори купила екземпляр от нея за майка си.

"Всеки път, когато майка ми подеме с мен разговор за книгата, обаче избягвам въпросите й, довери Виктория Бекъм. Не искам да разговарям с нея за садомазохизъм."

По-рано тази седмица госпожа Бекъм не скри амбициите си да изгради "империя" в света на модата.

"Искам дейността ми в сектора на модата да се окрупнява, заяви бившата певица от групата "Спайс гърлс" в интервю за в. "Ню Йорк таймс" две седмици преди началото на Нюйорската седмица на модата.

"Наистина искам да създам империя. Искам проектираните от мен облекла да привлекат възможно най-много жени по света. В момента пет категории продукти носят името ми, но бих искала в бъдеще броят им да се увеличи. Би ми допаднало един ден да проектирам обувки, да създам собствена линия гримове, парфюми, бельо. Има толкова много неща, с които бих искала да се занимавам."

Съпругата на Дейвид Бекъм представи първата си колекция в Ню Йорк през 2008 г.

Оттогава тя измина дълъг път - залови се с проектиране на аксесоари, слънчеви очила, ръчни чанти, джинси. Освен основната линия облекла, която включва елегантни, прилепнали към тялото рокли, бившата спайска пусна и колекцията "Виктория", предназначена за жени с по-малки доходи.

Проектирани от Виктория Бекъм облекла се продават и в интернет. Миналата зима 39-годишната Бекъм, която е майка на четири деца, се премести да живее отново в Лондон заедно със семейството си. В интервюто си тя разкри, че Лос Анджелис й липсва. "Отдавам голямо значение на кариерата си и смятам, че се приспособявам по-добре към живота в САЩ", каза тя.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@