5

С най-широки усмивки напуснаха сцената на "Денсинг старс" Албена Денкова и Дарин. Те събраха най-много точки и станаха победители в първата вечер на Седмицата на смеха в бляскавото шоу на Нова ТВ. 

Кралицата на ледената пързалка Албена Денкова изпързаля конкуренцията с резултат от 37 точки, а Дарин и Ани, с техния фокстрот, се оказаха единствените достойни конкуренти събрали същия брой точки.

Още със стъпването си на дансинга Албена и партньорът й Калоян, направиха много сериозна заявка за лидерската позиция в класацията.

Въпреки опасенията на шампионката относно гъвкавостта на глезените си, тя се представи повече от страхотно.

"Глезените са най-слабото ми място. Когато тренирам и се състезавам, целите ми глезени са плътно и стегнато обхванати от кънките. А при танците не е така", сподели ледената дива.

"Бравоо! Поздравления!" присъедини се към хвалебствията на колегите си от журито и Алфредо Торес.

Критики понесе холивудската звезда Антон за изпълнението си на куикстеп. "Сигурно се дължи на нинджа рефлексите ми", каза той след упреците на Илиана и Галена за безизразната му и лишена от всякакви емоции физиономия. Мика и Теодор представиха прелестна огнена салса, а на въпроса на Алекс Сърчаджиева към Тодор "Какво е усещането да тренираш, докато Камата ти диша във врата", танцьорът отвърна с усмивка "Стимулиращо!"

За да бъде близо до любимата си Мика, в публиката отново беше актьорът Иво Аръков. 

31 точки пък събра пасо доблето на Ути и Елена. Пиперчето и солчицата на ТВ ефира представи изумителна извънземна хореография с извънземен стайлинг.

Ути Бъчваров
Ути Бъчваров Източник: Нова ТВ

Специална помощ от балетист на Националната опера и балет е получил засменият кулинар по време на усилените си тренировки за перфектни отскоци.

И журито не остана равнодушно към междупланетния им танц. Похвалите за Ути и Елена валяха, но когато дойде време за истинските оценки, съдиите бяха доста по-обрани.

Обрани бяха и в оценките си за Нели и Наско и тяхната ча-ча-ча. Дори и буклите ала принцеса Леа, с които се беше подготвила Нели, не размекнаха съдиите в оценките им.

Въпреки липсата на суперлативи, след края на танца Наско се обърна към Нели с думите: "Аз пък съм много доволен". Фаворитите Михаела и Светльо също бяха „порязани“ с оценките. 32 точки получиха за изпълнението на своята хип-хоп хореография. Въпреки това, танцът им стана „Танц на седмицата“ след влизането в сила на новия регламент за избор на най-добър танц с гласуване от феновете на Facebook страницата на предаването.

Специален повод за радост има смелата и обичана Нана. Днес, на 1-ви април, тя и съпругът ѝ имат годишнина от сватбата си. Те са се събрали в деня на шегата точно преди 7 годии и тази вечер съпругът и синът ѝ се появиха на сцената с цветя. Нана и партньорът ѝ Мирослав изпълниха енергичен куикстеп, пременени като Мини и Мики Маус. На забележката относно липсата на синхрон от страна на Илиана Раева, Нана отвърна с ритуално сваляне на долните гащи от костюма си. 

Нана
Нана Източник: Нова ТВ

Христо Мутафчиев спря дъха на театралната кралица Албена Михова и нейният партньор Петьо, които откриха вечерта.

"Вашият танц беше обявен за куикстеп, а вие изтанцувахте фокстрот! Кой ви излъга, че танцувате куикстеп?!" След секунда изпълнена със стрес и ужас, председателят на съюза на артистите се усмихна с думите "Честит 1-ви април!"

Илиана Раева и Галена Великова обаче хич не се шегуваха. "Не е добро начало", каза Илиана след края на танца. "Това беше един доста тромав куикстеп", не ги пощади и Галена Великова.

Албена Михова
Албена Михова Източник: Нова ТВ

Инфарктната и забавна ситуация беше последвана от прелестния джаз на Сани Жекова и Симеон, които дадоха всичко от себе си на дансинга.

Въпреки празника на шегата и смеха, журито въобще не направи забавни коментари за танца на Сани. Само вечно усмихнатият Алфредо Торес беше по-положителен "На мен ми хареса!", каза поощряващо той.

Видеа от шоуто можете да гледате в канала на „Денсинг старс“ във Vbox7.bg или в NovaPlay.bg

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@