В Dancing Stars: Танц за най-важната година в живота
Отборът на Нели и Наско, Албена Денкова и Калоян, Нана и Миро и Елена и Деан представи танго, което успя да пребори зашеметяващото пасо добле на конкуренцията   
Източник: Нова ТВ
0

Т анцувална приказка за най-важната година от живота си, разказаха на сцената звездите на Dancing Stars 2014 по Нова ТВ.

"Най-запомнящата се година в моя живот" - с това танцувално-емоционално предизвикателство трябваше да се справят обичаните български звезди тази вечер. Всеки от тях отвори сърцето си и нарисува чрез магията на танца своята лична преломна история.

С фокстрота си Антон и Дорина представиха една драматична история за силата на обичта, която надделява над силата на кръвта. "От 2006 г. започнах да разбирам колко любов има в живота. Баща ми, който ме е отгледал, не е биологичният ми баща, ме е осиновил. След повече от 30 години, моята майка ми го сподели - имала е любов с красавец от съседно село, трябвало е да се оженят, но той не се е появил...Много от близките й са се отказали от нея, но не и тя от мен. Търсил съм баща ми, абсолютно копие съм му и след като го срещнах, усетих ужасно силно любов, към бащата който ме е отгледал.", сподели през сълзи българският шампион Антон Касабов. "Имам усещането, че ме обича още повече", добави човекът, отдал цялата си бащина любов към Антон. "Вярвам в тебе и съм сигурен, че ти ще успееш!", добави още той. "Настръхнах цялата", просълзи се Галена след силните откровения на Антон. Холивудският каскадьор и неговата партньорка си извоюваха 34 от общо 40 точки.

Олимпийската гордост Александра Жекова и партньорът й Симеон изтанцуваха страхотен куикстеп, посветен на семейството на Сани. "2014 г., тази година, ми донесе много радост и удовлетворение. Искам да посветя този танц на баща ми, той ми е дал страшно много", бе признанието на Александра. "Много е упорита, нямаше 3 години, когато започна.", похвали се бащата на Сани. Но след изпълнението на чаровната сноубордистка, дойде време и за оценките на многоуважаемото жури. "Има разлика между куикстеп и ръченица", поряза ги Алфредо Торес. "Наистина танцът беше много труден, но го изтанцувах с много емоции", каза на финала Александра със сълзи в очите.

Аржентинското танго на Нана и Мирослав бе по култовата мелодия от филма "Усещане за жена". Прелестната Нана разказа чрез танца си за най-важната година в живота си, а именно, годината в която на бял свят се появява синът й. "Моето танго бе Усещане за живот, не толкова Усещане за жена", сподели Нана, която изненада всички и с умението си да свири на цигулка. "Божествено свириш на цигулката", възкликна Галена, след като водещата сама даде първите тонове на мелодията на която танцува. Въпреки положителните коментари от всички членове на журито, Нана и Миро финишираха с 30 т.

Талантливият Дарин посочи 2005 г. като най-емблематичната година от своя живот. "Тогава получих награда за изгряваща звезда", сподели с плам в очите Дарин. "Театърът не е начин на живот, той е животът! Днеска си Моцарт, утре си просяк.", допълни още емоционалният актьор. "Тук на сцената ти отново си блестящ, това беше едно уникално танго", бе коментарът Илиана Раева, която без никакво колебание вдигна табелката с 10. "Вие сте олицетворение на сила и красота", добави още една 10-ка и Алфредо Торес и така Дарин и Ани получиха цели 38 от общо 40 точки.

Румбата на Албена Денкова пренесе зрителите от сцената на Dancing Stars до най-високото стъпало на шампионската стълбица. "2006 г. за първи път спечелихме световната титла! Ледът за мен е любов, начина да изразиш себе си.", развълнува се шампионката Албена Денкова. "Ти си българската богиня на леда", категорична бе Илиана Раева. "Съумяваш да превръщаш дансинга в ледена пързалка."

2013 г. се оказа най-значимата за младата Михаела. Тя и Светльо се опитаха да я пресъздадат на сцената с изключително жив, енергичен и младежки суинг. "За тази една година постигнах толкова, колкото не съм си и мечтала", сподели фината певица. Тя посвети танца си на своята майка, която с истинска гордост заяви: "Винаги когато я гледам, майчиното сърце се изпълва с топлота и нежност". "Винаги сме били само аз и тя срещу света, тя е най-силната жена на света", допълни Михаела. "Перфектно!", кратко и ясно даде своята оценка Алфредо.

Нели и Наско представиха истински феерично танго, а Нели сподели, че годината, която я е белязала завинаги е 2003 г. Тогава нейният брат претърпява катастрофа и Нали и нейното семейство са прекарали 3 месеца в очакване той да отвори очи. "Много го обичам и много се радвам, че е до мен", сподели красивата Нели. "Много драматизъм имаше в танца. Ти сигурна ли си, че не си аржентинка", пошегува се Христо Мутафиев, но беше съвсем сериозен когато заяви: "Ти участваш в най-гениалното шоу в българския ефир".

Крехката Елена призна, че за нея най-хубавата година е настоящата. Тя и Деан заложиха на чувствен и аристократичен валс, с който се опитаха да пресъздадат емоциите на хубавата Елена.

Отборното предизвикателство бе оставено за десерт. Михаела и Светльо, Антон и Дорина, Сани и Симеон, Дарин и Ани излязоха с огнено пасо добле. Агресивното им и страстно изпълнение раздвои журито, но те се обединиха около финалните 33 точки.

И точно когато публиката мислеше, че няма какво още да я разтърси по този начин, на сцената се появи отборът на Нели и Наско, Албена Денкова и Калоян, Нана и Миро и Елена и Деан. Тяхното танго успя да пребори зашеметяващото пасо добле на конкуренцията и финишираха с цели 38 точки. С тази победа, всяка една от двойките добави по 10 точки към индивидуалните си оценки.

Черешката на тортата бе и новината, че двойките ще могат сами да избират танците си, но не за себе си, а за конкурентите си.

Как ще се справят двойките с избраните от конкуренцията стилове? С какво ще предизвика звездите най-строгият члена на журито - Илиана Раева, и коя ще бъде поредната двойка, която ще напусне завинаги сцената на Dancing Stars 2014? Ще разберем само от ефира на Нова, в четвъртък, от 20.00 ч.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Сините в Hell's Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Сините в Hell's Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Любопитно Преди 6 часа

Мони получи място в синия отбор по желание на своя любим Митко

Главчев: Не се съмнявайте в българската подкрепа за Украйна

Главчев: Не се съмнявайте в българската подкрепа за Украйна

Свят Преди 8 часа

Белгия и Чехия призоваха за нови европейски санкции като противодействие на руската намеса

Фидан: "Хамас" разпуска военното си крило след независима Палестина

Фидан: "Хамас" разпуска военното си крило след независима Палестина

Свят Преди 11 часа

Турският външен министър се срещна в Катар и с лидера на палестинската ислямистка групировка

Парламентът одобри Национална здравна стратегия 2030

Парламентът одобри Национална здравна стратегия 2030

България Преди 11 часа

Националната здравна стратегия 2030 посочва конкретните резултати, които трябва да бъдат постигнати

Съдът пусна мъжа, осквернил гроба на патриарх Неофит

Съдът пусна мъжа, осквернил гроба на патриарх Неофит

България Преди 12 часа

Димитров наистина страда от психично заболяване

Стефани след Hell’s Kitchen: Сарамандов ми е най-добър приятел!

Стефани след Hell’s Kitchen: Сарамандов ми е най-добър приятел!

Любопитно Преди 12 часа

Водещият Станислав Иванов разкри, че Стефани е участвала в клип на Криско

Нови мащабни санции срещу Иран

Нови мащабни санции срещу Иран

Свят Преди 12 часа

САЩ налагат санкции срещу иранската програма за безпилотни летателни апарати

Идва ли нова пандемия, СЗО бие тревога за птичият грип

Идва ли нова пандемия, СЗО бие тревога за птичият грип

Свят Преди 12 часа

СЗО определи ставащото като повод за "изключително притеснение"

"Ръцете ни са на спусъка": Иран предупреждава, че знае къде са ядрените обекти на Израел

"Ръцете ни са на спусъка": Иран предупреждава, че знае къде са ядрените обекти на Израел

Свят Преди 13 часа

Върховният лидер аятолах Али Хаменей има последната дума за ядрената програма на Техеран

Илва Йохансон: Очакваме пълното присъединяване на България към Шенген

Илва Йохансон: Очакваме пълното присъединяване на България към Шенген

България Преди 14 часа

Йохансон: Ние работихме за това заедно, но не сме доволни

Това е най-тъжната снимка на годината

Това е най-тъжната снимка на годината

Свят Преди 14 часа

"Тази жена привлече вниманието ми, тъй като държеше тялото на малкото момиченце и отказваше да го пусне"

Женско лице

Как ще изглеждаме след 1000 години? Резултатът е шокиращ

Технологии Преди 14 часа

Замисляли ли сте се колко плашеща е всъщност модерната еволюция

Радев: Присъединяване към еврозоната по-късно през 2025 г.

Радев: Присъединяване към еврозоната по-късно през 2025 г.

България Преди 14 часа

Радев коментира и все още растящия сектор на ипотечното кредитиране

а

Мракът се завръща: Обявиха премиерата на „Гарванът“

Любопитно Преди 14 часа

Повече информация за дълго чакания филм четете в следващите редове

Оставете на хората малко лично пространство, моля!

Какво е "Хотел за възрастни" и провокира ли твърде шумна атмосфера във ваната?

Любопитно Преди 15 часа

Добре де, и при вас, и при нас основната идея е една и съща