Михаил от "Лудогорец" и половинката му Деница за любовта от пръв поглед
Източник: netinfo
12

"Аз обичам просто да бъдем заедно, няма значение дали си почиваме, дали сме на разходка или на пазар в супермаркета", казва Деница - половинката на Михаил Александров от ФК "Лудогорец" за зимния брой на сп. "Булка".

Кариерата на Деница Стоянова като модел започва преди 8 години. В последните четири е едно от най-търсените лица на "Визаж модел груп". В оспорвана битка за короната на „Мис България” 2011, тя е първа подгласничка и бързо се превръща в любимка на публика, модни фотографи, дизайнери и стилисти.

В портфолиото си има фотосесии за почти всички български списания.

Освен на модата, Деница е посветена на дъщеря си Миа и половинката си Михаил Александров - халф на футболния клуб "Лудогорец" (Вж. какво се случи снощи на мача между "Лудогорец и "Ливърпул") и Националния ни отбор, с когото заедно извървяват пътя към успеха през последните четири години.

Какво разказаха двамата за връзката си - как се случва любовта, ревнуват ли се и за щастието да бъдат родители на малката им дъщеричка Миа - разказват Деница и Михаил в интервю на Виолета Цачева от сп. "Булка":

- Как се запознахте и любов от пръв поглед ли беше?
Деница: Запознанството ни беше интересно, тъй като Михаил бе по-настъпателен. Успяваше да ме провокира и в следващия момент оставаше аз да доразвия сюжета. Това ми харесваше и събуди интерес в мен. Предизвикваше ме, караше ме да се вълнувам от всяка среща, всяко действие. И все още успява да го прави.
Михаил: Запознахме се по странен за мен начин. Бях на подготовка с отбора и седнах на кафе, за да се видя с приятел. В заведението имаше телевизори и по тях вървеше конкурса „Мис България“, в който участваше Дени. Аз се загледах и казах на глас: „Я, колко хубаво момиче!“. Приятелят ми погледна към екрана и се оказа, че се познават. Попитах за координатите й, след това всичко премина много бързо и неусетно. Така че, за мен беше любов от пръв поглед!

Деница е лице на корицата на зимния брой на сп. "Булка"
Деница е лице на корицата на зимния брой на сп. "Булка"

- И двамата сте с успешни кариери в своите професии, имате почитатели, почитателки... Ревнувате ли се и на каква основа според вас се опира доверието в една връзка?
Деница: Доверието до голяма степен определя връзката, особено, когато не се виждате дълго време, както е при нас. Трудно е, но ние двамата си имаме такова. Признавам, аз съм по-ревнивата. Както се казва „моето си е мое“, без „чуждото е общо". Всичко е в границите на нормалното, дори ми се иска той да бе малко по-ревнив. Жените обичаме да усещаме леко напрежение, да създаваме такова. Да вълнуваме и това да личи.

Михаил: Аз съм от хората, които ревнуват изключително рядко. Имам й пълно доверие и само от нея зависи колко време ще се задържи то. До момента не съм имал възможността да ревнувам, защото тя не ми е дала повод. Сигурен съм обаче, че в неподходяща ситуация бих изревнувал, но това са моментни състояния, които не позволявам да се превърнат в традиция. Доверието в една връзка е изключително важно, затова и в най-значимата за мен, съм дал най-голямата вяра на човека до себе си.

- Ореолът на славата промени ли нещо във вашите взаимоотношения, в отношенията с приятелския ви кръг?
Деница:
Не мога да кажа, че дори усещаме такъв „ореол“. Отношенията помежду ни са по-силни от преди, във всеки един аспект. Колкото до приятелските, промяната е в това, че нямаме възможност да се виждаме често. Трудно е без близки до теб, но покрай професията на Михаил срещнахме прекрасни хора, които можем да наречем приятели, с които сме винаги заедно, ценим се и се подкрепяме.

Михаил: Мисля, че на този въпрос биха отговорили най-добре тези, които имат най-близък контакт с нас. Аз винаги съм се стремял да бъда това, което съм, независимо от обстановката, хората и средата. Всеки, който не харесва моята личност е свободен да избира дали да бъде в компанията ми. В отношенията помежду ни се промени единствено това, че поради многото ми пътувания отсъствам от вкъщи и е трудно и болезнено за двама ни.

- Плод на вашата любов е дъщеря ви Миа! Как се чувствате като родители, имате ли разпределени отговорности и кой е по-строгият от двама ви?
Деница: Като родители се надявам, че се справяме добре. Аз съм по-строгата, но губя авторитет пред нея, тъй като прекарваме много време заедно. Когато се роди, предложих да я кръстим Миа, вдъхновена от инициалите на трите имена на Михаил – Михаил Иванов Александров. Той се влюби в предложението и не съжаляваме. Името е запомнящо се, мило и красиво.

Михаил: Аз съм на седмото небе. Винаги съм обичал дечицата, а това да имам свое собствено е най-красивото, но и отговорно нещо в живота ми. От появата на Миа открих ново себе си и заедно с майка й ме карат да изживявам най-хубавите дни. За по-строг – може би съм аз, макар и да изпитвам безсилие, когато трябва да направя забележка. Въпреки това и двамата полагаме максимални усилия да възпитаме правилно нашата дъщеря.

Деница и Михаил
Деница и Михаил

- Какво обичате да правите заедно?
Деница: Аз обичам просто да бъдем заедно, няма значение дали си почиваме, дали сме на разходка или на пазар в супермаркета.

Михаил: Общо взето ни остава малко време, в което имаме възможността да правим нещо заедно, но когато сме свободни, често ходим на кино. Една хубава вечеря би ме накарала да загърбя всякакви неприятни емоции през изминалия ден.

- За вашето семейство отнася ли се поговорката, че любовта на мъжа минава през корема?
Деница: Нека Михаил да каже, но ще издам, че може би в началото на връзката ни го спечелих с една домашна торта с бисквити и маскарпоне.

Михаил: Поради постоянния ми режим, свързан с футбола, не ми остава време за „глезотии“, но Дени много често ми прави сладки изненади, които досега винаги са били много вкусни. Въпреки всичко – радвам се, че вкъщи имам жена, която наистина може да готви и е прекрасна домакиня.

- Най-голямата изненада, поднесена от половинката ти?
Деница: Бяхме на сватба на близки наши приятели в Благоевград. В 2 часа през нощта тръгнахме да се прибираме, но вместо към вкъщи, към летището - в посока Лондон, с най-ранния полет. Такаq както си бях с прическа, с грим... Винаги съм искала да отида там. И Михаил ме заведе, без да подозирам. Беше ми сложил подходящи дрехи, обувки, всичко. Той е човек на изненадите. Успява да ме развълнува всеки път.

Михаил: Най-приятната изненада за мен беше първата снимка от ехограф, на която ясно се вижда, че Дени е бременна. Получих я на телефона си, тъй като бях на лагер с отбора.
А най-голямата изненада пък беше за последния ми рожден ден, когато получих ваучер за скок с парашут. За финал искам да й кажа: Дени, Обичам те!

Коментари 12
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

12 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Любопитно Преди 56 минути

Спекулациите започнаха да набират скорост заради нейна снимка

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Любопитно Преди 1 час

Изкуственият интелект ще направи картината още по-красива и реалистична

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

България Преди 1 час

В мотивите е посочено драстичното намаление на електропроизводството от въглищни мощности

Инцидент с кран в София

Инцидент с кран в София

България Преди 2 часа

Инцидентът е станал около 15.00 ч. в четвъртък

Съученици, учители и близки на 15-годишния Филип, който загина блъснат от автомобил на пешеходна пътека в София, се събраха на мирно шествие в София.

Родителите на прегазения Филип: Отнеха ни мечтите и слънцето, крайно време е агресията да спре

България Преди 2 часа

Граждани се събраха на протест пред Съдебната палата преди делото за смъртта на 14-годишното момче

Либерализацията на пазара на ток се отлага за 1 юли 2025

Либерализацията на пазара на ток се отлага за 1 юли 2025

България Преди 2 часа

Решението беше взето със 152 гласа "за" на ГЕРБ-СДС, ДПС, "Възраждане", БСП и ИТН

Главчев се срещна с близки на отвлечените български моряци от Galaxy Leader

Главчев се срещна с близки на отвлечените български моряци от Galaxy Leader

България Преди 2 часа

Главчев: Търсим всякакви варианти за освобождаването на хората

Еманюел Макрон

Еманюел Макрон: Европа не е безсмъртна

Свят Преди 2 часа

Френският президент призова Европа да се изправи срещу предизвикателствата на променения свят

<p>Вулканични газове и пепелен шлейф: Как ще се отрази на климата</p>

След изригването на мощен вулкан: Как ще се отрази на времето и климата

Свят Преди 2 часа

Как се отразява на времето и климата изригването на вулкан четете в следващите редове

стадион "Георги Аспарухов"

Стадионът на Левски на крачка от общинска собственост

България Преди 2 часа

СОС гласува прехвърлянето на "Герена" с единодушие

Лукашенко: Имаме десетки тактически ядрени оръжия

Лукашенко: Имаме десетки тактически ядрени оръжия

Свят Преди 3 часа

Лукашенко предупреди за възможен ядрен "апокалипсис"

<p>Обещавал, че повече няма да я бие: Доживотен затвор за Абил, убил приятелката си</p>

Обещавал, че повече няма да я бие: Доживотен затвор за мъж, убил приятелката си

България Преди 3 часа

Абил живеел с 14 години по-възрастната от него Силвия в село Черноглавци

<p>Илиана Кирилова:&nbsp;Трябва изцяло нов проект на Закон за съдебната власт</p>

Градският прокурор на София: Трябва изцяло нов проект на Закон за съдебната власт

България Преди 3 часа

Прокуратурата определя сегашния като "прибързан"