Нова на Нова година: музика, забавление и вълнуващи истории
Източник: Нова ТВ
6

С ъс специални празнични издания на своите предавания, музика, богата филмова програма и гарантирано забавление Нова ще изпрати 2014 и ще посрещне новата 2015 година. Празничният маратон обаче ще започне много по-рано – вълнуващи истории за силата на човешкия дух и чудесата, добрите каузи и много забавление в компанията на обичани български актьори и звезди, ще превземат ефира на Нова в последните дни от декември.

Публицистика по Коледа: специални издания на Темата на Нова

Серия от специални издания на „Темата на Нова” ще предложат лицата и репортерите на Нова в празничните дни. На Бъдни вечер зрителите ще видят една житейска история, излязла сякаш от библейските разкази – първата и последната Коледа на Христос. Репортерът Златина Зехирова ще разкаже историята на Христос, който живее в приют за бездомници. Последната му Коледа в приюта ще бъде и първата, която ще успее да види – след операция той вече може да вижда. За чувството да даваш и да жертваш себе си в името на ближния – това ще ни припомни репортерът Мария Милкова на Коледа, 25-и декември, когато ще ни срещне с лекарите по селата, които в студ и пек се грижат за няколко населени места и спасяват забравени от Бога хора.

На 26-и декември Николай Дойнов ще разкаже историята на „Булгаррено” (Bulgarrenault). През 1967, в социалистическа България, под марката Булгаррено, се появяват моделите №8 и №10 и спортната версия Alpin. Три години по-късно, през 1970 г., поточната линия спира. Кои са митовете, които и до днес витаят около появата на този проект и бързия му и безславен край? Водещият на Новините на Нова Николай Дойнов ще тръгне по следите на тази история.

Източник: Нова ТВ

Предавания по Коледа: празнични издания на „На кафе” и „Сделка или не”

Гала и зрителите на "На кафе” ще посрещнат Бъдни вечер в компанията на актрисата Аня Пенчева. За първи път тя ще разкрие малко познати факти за себе си – какви екстремни спортове практикува, как се е провокирал интересът й към билкарството и кои са чудесата в живота й. Актьори ще гостуват и в деня на Коледа – Андрей Слабаков и Ернестина Шинова ще си припомнят някои от най-вълнуващите моменти от съвместния им живот и невероятните перипетии около емигрантския им период в Италия. Двамата ще дадат кулинарен тон на празника и няма да пропуснат да приготвят и специална празнична трапеза.

Поглед към предстоящата 2015 година екипът на „На кафе” ще отправи на 26-и декември, когато известният астролог Гал Сасон ще разкрие как българите сами могат да помогнат за доброто бъдеще на България и защо 2015 не е добра година за сключване на брак.  За празничното настроение ще допринесат и две красиви дами – поп-фолк звездата Емилия и Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова.

Източник: Нова ТВ

Празнични изненади са приготвили и от екипа на "Сделка или не” – на 24, 25 и 31-ви декември от 18.00 ч. водещият Румен Луканов ще посрещне в студиото няколко известни личности, които ще играят благотворително за българските деца и „Българската Коледа”. На Бъдни вечер „Сделка или не” ще играят Господарите на ефира Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. В деня на Коледа в студиото ще влезе голямата българска актриса – Татяна Лолова.

Нова на 31-ви декември 

Каква е равносметката от изминалата година – още от 07.00 ч. на 31-ви декември отговора ще потърсят водещите на "Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев. Веднага след това празничното настроение ще продължи в студиото на „На кафе”, където Гала ще припомни най-вълнуващите моменти от 2014. Зрителите ще видят кои известни личности отпразнуваха рождените си и имени дни заедно с екипа на предаването, кои от знаменитостите сготвиха любимите си рецепти, кои поканиха предаването в дома си и споделиха най-съкровени моменти от живота си.

Първи приготовления за новогодишното меню ще направят чаровните Лора и Стоян в "Бон Апети" (11.30 ч.). Час по-късно, от 12.30 ч., Нова ще излъчи концерт на Графа. Програмата ще продължи с две забавни филмови предложения за малки и големи – „Как да си дресираш дракон” (13.30) и „Изобретението на Хюго” (15.30 ч.). В студиото на „Сделка или не”, от 18.00 ч., за каузата на „Българската Коледа” ще играят актьорите Алекс Сърчаджиева и Михаил Бибалов.

Източник: Нова ТВ

Как светът се подготвя за Новата година и как изглежда отминаващата си 2014 през погледа на репортерите и лицата на Нова ще разберем в централната емисия на Новините на Нова, като веднага след това празнично издание на „Темата на Нова” ще ни срещне с истински успелите и достойни българи. Станислав Дочев ще потърси отговор на въпроса „Кой е другият VIP?”, като разкаже пет истории на петима наши сънародници – някои от тях отдавна са заслужили своето място на червения килим по света, а други – са отказали световната слава, за да останат тук, в България. Кои са те и ще ни накарат ли да посрещнем Новата година с гордост и надежда?

От 20.00 ч. комедията „Да си остане във Вегас” с Камеран Диас и Аштън Къчър ще ни въвлече в серия от съвпадения, случайности и щури забавления. Кулминацията на забавлението обаче ще настъпи точно в 22.00 ч., когато „Господари на ефира” ще нахлуят в ефира на Нова с двучасово шоу. Заедно годината ще изпратят любимите водещи Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев. Ще разберем как Господарите биха поздравили някои от популярните обществени личности. Ще си припомним най-доброто, запомнящо се и значимо от изминаващата година, класирано и подредено по месеци. Най-доброто ни очаква и в музикалната класация „Тинтири-минтири“. Пополина Вокс отново ще бъде на пост около Парламента, но ще има ли тази година баница с късмети за родните депутати? Тези и още много други изненади очакват зрителите в двучасовите, новогодишни „Господари на ефира”.

Освен с шампанско, Новата 2015 година ще настъпи в ефира на Нова и с много музика – точно в полунощ зрителите ще посрещнат 2015 с най-добрите изпълнения от X Factor

Нова на 1-ви януари

Сериозна филмова програма ще предложи Нова и в първия ден на Новата година, 1-ви януари – „Завръщане в тайната градина” (9.30 ч.), „Шрек завинаги” (14.15), „Последна ваканция” (16.00) са филмите през деня. Веднага след централната емисия на Новините на Нова репортерът Мария Димитрова ще внесе в ефира глътка свежест и аромат на кафе.  В специално издание на „Темата на Нова” тя ще преобърне представите ни за това какво представлява доброто кафе, как се пие и какво не знаем за ароматната напитка. От 20.00 ч. зрителите ще се забавляват с хитовата комедия „Капан за родители”, а от 22.30 ч. ще започне филмът „Риболов в пустинята”.  

Екипът на „Здравей, България” и „На кафе” ще почиват само на 1 януари – на 2-и януари тандемът Анна Цолова и Виктор Николаев и водещата Гала ще честитят Новата година на всички свои зрители. 

Коментари 6
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

6 коментара
 
За Великден ще ходите ли някъде? - Моя е резервирал нощувки в Париж... - Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Регистрацията за изборите приключи

Регистрацията за изборите приключи

България Преди 35 минути

Общо 23 партии и 11 коалиции са подали в ЦИК заявление за регистрация

ЕК дава 1,5 млрд. евро финансова помощ на Украйна

ЕК дава 1,5 млрд. евро финансова помощ на Украйна

Свят Преди 51 минути

Първият транш от 4,5 млрд. евро беше предоставен на Украйна на 20 март

ЕП прие първите по рода си правила срещу насилието над жени

ЕП прие първите по рода си правила срещу насилието над жени

Свят Преди 1 час

Новите правила имат за цел да предотвратят насилието, основано на пола, и да защитят жертвите

Хаити

Ситуацията в Хаити е "катастрофална“ и става все по-лоша е влошава

Свят Преди 2 часа

Три милиона деца в островната страна се нуждаят от хуманитарна помощ, но така и не могат да я получат

Димитър Стоянов: Да вляза и да го ритам, докато шава, или да туширам конфликта

Димитър Стоянов: Да вляза и да го ритам, докато шава, или да туширам конфликта

България Преди 2 часа

Димитър Стоянов: Аз не разбрах, че е служител на НАП

Асен Василев: Не познавам Марин и Стефан Димитрови

Асен Василев: Не познавам Марин и Стефан Димитрови

България Преди 3 часа

Василев: Тази изфабрикувана информация нека си я проверят всички разследващи органи

о

30% ръст на туристите у нас за зимния сезон

България Преди 3 часа

По данни на НСИ общият брой регистрации на туристи у нас е над 1,8 млн.

Румен Спецов: Истинските журналисти не се разхождат с пистолети в джоба

Румен Спецов: Истинските журналисти не се разхождат с пистолети в джоба

България Преди 3 часа

Румен Спецов: Не се интересувам кой и защо изкривява фактите

Европейски парламент

Европейският съюз с нови правила за повторна употреба и рециклиране на опаковките

Свят Преди 3 часа

Основната цел на регламента е противодействие на постоянното увеличаване на отпадъците

<p>&quot;Фито е уникален&quot;: Къде е наркобаронът, заснел музикален клип в затвора</p>

След 2 бягства от затвора: Къде е Фито, известният еквадорски наркобарон сега

Свят Преди 4 часа

Историята на известният еквадорски наркобарон четете в следващите редове

Разкриха подробности за случая с Димитър Стоянов

Разкриха подробности за случая с Димитър Стоянов

България Преди 4 часа

Според полицията това е рутинен случай

Видео: Украински дрон унищожи танк Т-72 и друга руска техника

Видео: Украински дрон унищожи танк Т-72 и друга руска техника

Свят Преди 4 часа

Унищожена е и руска техника в Донецкия регион на Украйна

Дисциплинарно производство срещу скандален прокурор в София

Дисциплинарно производство срещу скандален прокурор в София

България Преди 4 часа

То е по искане на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов, който настоява за неговото уволнение

Тристранният съвет прие Наредбата за обезщетения при безработица

Тристранният съвет прие Наредбата за обезщетения при безработица

България Преди 4 часа

Административните органи следва да извършват служебна проверка в съответния регистър

Мистерията на българските гласове

Джейкъб Колиър със съвместен концерт с "Мистерията на българските гласове" в София

Любопитно Преди 5 часа

Шоуто ще се състои в София на 11 юли в зала 1 на Националния дворец на култура

Тя е само на 17, но има собствен бизнес! Коя е тя?

Тя е само на 17, но има собствен бизнес! Коя е тя?

Любопитно Преди 5 часа

Alexchetoo е инфлуенсър,Youtube-ър,сценарист, продуцент на онлайн сериалa “Драма“ и освен всичко това тя има собствен бранд за козметика