Още по темата

След старта на новата учебна година, ученици и родители вече се настройват за по-ранно ставане – едните бързат за класната стая, а другите – да закарат децата си на време за часовете.

Ако сте в по-горен клас, ако академичната година в университета скоро настъпва, или сте бързащо работещо момиче и майка без никакво време за губене, със сигурност сутрините са динамични.

В новото видео от канала Natali's Beauty един малък експеримент обаче доказва, че дори и да не разполагаме с много време в началото на деня, в рамките на само 7 минути бихме могли да се погрижим за визия, подходяща за училищна, университетска и офис среда.

Вижте нашите галерии:

Никога, ама никога не излизайте така от вкъщи

Ученички с и без грим - шокиращата разлика

Единственото, което трябва да знаем, е, че трябва да бъдем максимално концентрирани пред огледалото.

И още, докато часовникът отброява 7 минути, в които влогърката Натали и певицата EVA се предизвикват, ето и 7 правила и съвета за постигане на сияйна дневна визия:

1. Знайте, че нямате нужда от много козметични продукти, за да създадете красива визия, подходяща за училище, лекции или офис. Напротив – малкото е повече и точно в този случай трябва да сте много внимателни да не прекалите с грима, защото нито мястото, нито времето са подходящи за тежки макиажи.

2. Ако имате тъмни кръгове под очите, използвайте коректор с розов подтон, който ще прикрие неприятните следи от недоспиване. Поставяйте малко количество и преливайте добре.

3. За пъпчици и зачервявания използвайте коректор с висока покривност в цвят, който е същият като цвета на кожата ви. В противен случай несъвършенствата ще бъдат покрити, но продуктът ще се вижда, защото не съответства на лицето ви.

4. Матирайте само кожата на челото, носа и брадичката с полупрозрачна пудра. Няма нужда от излишно количество от този продукт, особено ако не сте с мазна кожа.

5. За свеж поглед са ви нужни само малко сенки с бляскав цвят и 1-2 слоя спирала, които ще отворят окото. В никакъв случай не прекалявайте с грима по очите си и избягвайте тъмните сенки.

6. Ако искате да имате по-свеж вид на лицето си, поставете малко прасковен руж по скулите. Това ще направи цялостната визия здравословна и момичешка.

7. Ако нямате време да подредите косите си, просто приберете гривата в конска опашка. Толкова е просто! А за допълнителен обем придърпайте горните кичури внимателно и фиксирайте с фиби.