Д нес Диди ни изкушава с апетитно месно блюдо със сладък привкус.
Рецептата е колкото лесна, толкова и вкусна.
Необходими продукти:
3-4 с. л. зехтин
1 глава лук
1 скилидка чесън
3-4 с. л. мед
пилешко филе
ананас
сол
Нарежете лука и чесъна и ги задушете в мазнина и мед.
Посолете пилешкото филе и го намажете със зехтин.
Запечете месото и резените ананас на грил тиган.
Глазирайте и сервирайте със свежа зелена салата.
Ако тази рецепта ви е допаднала, защо не видите още:
Как да си направим кюфтенца по датски
Една супер рецепта за овчарски пай
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!