199

К аролина-Клер може да претендира за абитуриентката с най-скъпите и ефектни рокли тази година.

Родителите ѝ платиха над 15 000 лева за два тоалета на дубайските дизайнери Марлан и Халед. Майката на момичето Меги Мичева изпрати писмо до „Здравей, България”, за да се похвали.

„В този ден е важно човек да се чувства добре без значение дали ще носи народна носия, или има възможност или не”, коментира в НоваТВ Каролина-Клер.

Според майката „месец преди бала нямаше рокля и всичко стана много спонтанно”. 

Дизайнерите са направили една червена рокля и една в цвят слонова кост, индивидуално съобразени с цвета на кожата на Каролина.

„И двете сме на мнение, че този ден трябва да бъде изключителен”, допълни Меги Мичева.

Майка ѝ искала момичето да е с две имена, защото много харесва двойните имена. Бащата желаел да се казва Каролина. По думите на Меги Мичева, тя настоявала да я кръстят Мария-Магдалена. Но сънувала Богородица, която ѝ посочила Клер. Това е обяснението за нетрадиционното име на абитуриентката.

Тя още от малка се изявява като модел и през 2012 г. става трета подгласничка в националния конкурс Кралица на Балканите.

Каролина-Клер планира да кандидатства „Международни отношения” в Софийския университет „Свети Климент Охридски”. Вижте я в пълния ѝ блясък в галерията.

Припомнете си една друга история, тази на момчето със синия костюм.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@