Какво е общото между Ана Мария и Богомил? - "Теб си пожелах"
Източник: netinfo
0

Д вете деца чудо от най-успешния музикален формат у нас "Х фактор" (X Factor) – Ана Мария Янакиева и Богомил Бонев – са готови с дуета си, озаглавен „Теб си пожелах“.

След като се класираха на второ място в първите два сезона на предаването и спечелиха вота на публиката непосредствено след този на победителите Рафи Бохосян и Жана Бергендорф, двамата изпълнители вдъхновиха продуцента Саня Армутлиева да обещае в ефира на Нова ТВ, да издаде тяхна дуетна песен.

Двамата изпълнители си подхождат много не само като възраст, сценично излъчване и талант, но и като красота и лиричност на техните гласове.

„Теб си пожелах“ е романтична и много мелодична приказка със заразителен ритъм и силен текст. Сингълът има потенциала да се превърне в една от песните, които ще останат задълго в радио и телевизионния ефир.

Музиката и аранжиментът са дело на продуктивните и световно признати немски автори Ашли Хиклин, Алберт Кисман, Кристиан Микец и Марвин Куклак.

Утвърждаващият се като един от най-успешните творчески тандеми на нашата музикална сцена, Pavell & Venci Venc’, стои зад красивия текст, в който всеки от двамата изпълнители на парчето припознава своя лична история и отношението си към любовта.

Ана Мария и Богомил се познават отдавна, още преди да появата си в музикалното риалити, тъй като са възпитаници на една и съща школа.

Талантът, страстта към музиката и желанието да заявят присъствието си на музикалната сцена са основата, на която градят своето приятелство.

„Богомил ми помагаше много и ме убеждаваше да се явя на кастингите за втория сезон. Неговата успешна изява в рамките на шоуто и прекрасните песни, които направи след това „Спри“ и „Тялото ти в ритъм“, бяха за мен вдъхновение да мечтая за подобен успех, въпреки възрастта си“, споделя Ана Мария.

Богомил добавя: „Ана Мария е чудесна певица. Винаги съм харесвал нейния вокал и се радвам, че успях да я окуража да се яви в предаването. Дуетната ни песен се получи наистина прекрасна и аз много се гордея с нея.“

Видеото към „Теб си пожелах” е изящно визуално отражение на музиката и думите – режисьорът Виктор Антонов-Рик и и операторът Томислав Михайлов-Чочо са създали впечатляваща феерия от светлини и цветове, с които приковават погледа от началото до финала на песента. 

По-малко от 48 часа след ексклузивната си премиера във Vbox7.com общото парче на Ана Мария и Богомил спечели любовта на зрителите с над 91% харесвания, оглави класацията ТОП 40 за българска музика и вече е с над 40 хил. гледания в сайта за видеосподеляне.

Това автоматично превърна двамата млади изпълнители в един от най-интересните и обещаващи нови български дуети тази година.

Какво разказаха младите таланти за познанството си, за новия проект, в който участват като дует и малко любопитни факти за мислите им около предстоящите празници, вижте в интервю с Богомил и Ана Мария на Наталия Такова-Мазгарева от Vesti.bg:

- Двамата се познавате много преди участието ви в „Х фактор” – възпитаници сте на една и съща музикална школа. Как се зароди приятелството между Вас?
- Богомил: Приятели сме от деца и причината за това е музиката. Посещавахме един и същи вокален педагог, ходили сме заедно на много музикални конкурси.

Ана Мария: Свързва ни не само общият ни път, но и приятелството, изградено във времето, както и сходните професионални цели.

- И двамата сте прецеденти в музикалното шоу, защото участвахте в период, когато и двамата бяхте под минималната възрастова граница за допускане до големите концерти. Отчитате ли това като чест и какво Ви даде излизането на толкова голяма сцена в толкова млади години?
- Богомил: Благодарен съм, че на тази възраст успях да стигна до такъв етап от шоуто, за който много участници са си мечтали. Всичко, което ми се случи впоследствие, е прекрасно – двата ми сингъла, които създадохме заедно с "Вирджиния Рекърдс" - „Спри” и „Тялото ти в ритъм”, концертите пред многобройна публика в страната. Щастлив съм, че мога да се занимавам с онова, което най-много обичам. Освен това участието ми във формата ми даде ценен опит и като артист, и като човек. Може да се каже, че ме подготви за много житейски ситуации.

Ана Мария: За мен"Х фактор" също беше школа, пораснах много, благодарение на формата. Голямата сцена те предизвиква да даваш най-доброто от себе си, работата с толкова голям и супер професионален екип помага за развитието на артиста, независимо от възрастта му.

- Боги, ти вече набираш все по-голяма популярност с няколко песни в репертоара си. От позицията на младо 18-годишно момче, как смяташ – славата отговорност ли е и ти как „боравиш” с нея?
- Богомил: Може би е клише, но популярността действително е нож с две остриета. Колкото приятно е усещането да те разпознават и да ти се радват, толкова е голяма отговорността. Когато си в публичното пространство, трябва да се съобразяваш в действията си, но и да не бягаш от същността си. Много е важен този баланс - да не допускаш славата да те променя в посока, неприятна за околните и за теб самия.

- Ана Мария, за теб това е старт в професионалната ти музикална кариера. С толкова висока летва още от самото начало, докъде си пожелаваш да стигнеш?
- Ана Мария: Радвам се, че правя първите си стъпки в музиката на тази възраст, защото това ми дава възможност да се развивам като артист. А докъде ще стигна, времето ще покаже. Надявам се един ден да имам възможност за изява на световна сцена.

- Неведнъж сте излизали в дует на сцена, а ето, че сега вече имате и обща авторска песен. Разкажете ми повече за "Теб си пожелах" - как се зароди идеята да си партнирате в изпяването?
- Богомил: Първоизточникът на идеята е Саня Армутлиева. Още когато ни чу заедно на финала на "Х фактор", тя обеща нейният лейбъл да продуцира наше общо парче и резултатът е на лице. За мен записът и после снимките на видеото бяха изключително вълнуващи, тъй като това е първият ми дует и съм щастлив, че го направих именно с Ана Мария, с която сме близки.

Ана Мария: Аз въобще не очаквах Саня да направи подобно нещо и буквално ми се подкосиха краката на сцената. Емоцията, която преживях на финала тогава, е сравнима само с тази от излизането на дебютния ми сингъл. А най-хубавото е, че я споделям именно с Боги. Притеснявах се как ще се справя, защото ми беше за пръв път да снимам клип, но екипът ме предразположи и накрая всички бяха доволни от мен.

- Няма как да не пропусна въпроса между вас само и единствено приятелство ли има, тъй като в текста го има и любовния елемент...
- Богомил: Приятелството пак е вид любов, а нашето е проверено във времето.

Ана Мария: Точно така! За момента моята любов са музиката и приятелите ми.

Наближават коледните и новогодишни празници, затова ще ви помоля да довършите следните изречения, които са и лека препратка към пожеланията и сбъднатите мечти...

Ана Мария:

- Като бях малко дете си мечтаех... да стана певица и актриса.
- Сега пораснах и... детските ми мечти започнаха да се сбъдват.
- Най-шеметната Коледа беше... тепърва предстои.
- Най-ценният подарък, който получих през годините, ... са съветите от най-близките ми хора.
- Най-съкровеното ми желание е... да осъществя големите си мечти. Животът ми да е изпълнен с много усмивки и много любов.
- Семейният уют е там, където... са любимите ти хора.
- Когато видя падаща звезда,... се наслаждавам на красотата на необятното небе.
- За Новата 2015 година си пожелавам... още много успехи и нови преживявания.
- На всички читатели на Vesti.bg и мои почитатели желая от все сърце... много любов и щастие през предстоящите празници.

Богомил:

- Като бях малко дете си мечтаех... да осъществя всичките си мечти.
- Сега пораснах и... разбрах колко силно трябва да вярваш в тях, за да се сбъднат.
- Най-шеметната Коледа беше... всяка, която съм имал.
- Най-ценният подарък, който получих през годините, е... възможността да бъда себе си.
- Най-съкровеното ми желание е... да бъда щастлив.
- Може би не знаехте за мен, но всъщност аз... обичам да измислям дрехи.
- Семейният уют е там, където... си с хората, които обичаш.
- Когато видя падаща звезда,... се чувствам окрилен.
- За Новата 2015 година си пожелавам... най-вече да съм здрав и да успея да осъществя желанията си.
- На всички читатели на Vesti.bg и мои почитатели желая от все сърце... да бъдат щастливи, да подкрепят българската музика и да не спират да мечтаят.

А ето и новото им дуетно парче:

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Обвинителен акт срещу Божков и още девет души</p>

Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Божков и още девет души

България Преди 5 минути

Обвинението твърди, че са нанесени щети за близо 560 млн. лева на държавния бюджет

Прокуратура даде на съд Адриан Антонов

Прокуратура даде на съд Адриан Антонов

България Преди 15 минути

През януари тази година Антонов бе на свобода с мярка "подписка"

АЕЖ: МВР превиши правомощията си по случая с Димитър Стоянов

АЕЖ: МВР превиши правомощията си по случая с Димитър Стоянов

България Преди 2 часа

Според АЕЖ вътрешното министерство трябвало да публикува всички записи, а не част от тях

Гражданите на ЕС с право на ремонт

Гражданите на ЕС с право на ремонт

Свят Преди 2 часа

Новите правила въвеждат засилено „право на ремонт“

БГ фестивал в Йокохама

Български фестивал се проведе за втора поредна година в японския град Йокохама

България Преди 2 часа

Целта на събитието е да представи България като "привлекателна туристическа дестинация"

Министърът на труда и социалната политика Ивайло Иванов

Националният съвет за тристранно сътрудничество обсъжда обезщетенията при безработица

България Преди 3 часа

Предстои и избор на ротационни заместник-председатели на Националния съвет

Започна излъчването на сериал за живота на кралица Максима

Започна излъчването на сериал за живота на кралица Максима

Свят Преди 3 часа

Първият епизод на телевизионната продукция "Максима" беше излъчен през уикенда

<p>Тодоров: Виждал съм Димитров пред кабинета на Рашков</p>

Петър Тодоров: Виждал съм Стефан Димитров пред кабинета на Бойко Рашков

България Преди 3 часа

По думите му е засичал в МВР и бащата Марин

Десет партии и осем коалиции са подали документи за регистрация за изборите

Десет партии и осем коалиции са подали документи за регистрация за изборите

България Преди 3 часа

От подалите документи до момента са регистрирани пет парти и две коалиции

Сградата, където се помещава СГС

В СГС е внесено искане за задържането на Марин Димитров

България Преди 4 часа

Синът му Стефан Димитров и Петя Банкова са окончателно в ареста

<p>Разкриха причината за рекордната градушка в Испания</p>

Какво причини градушката с големина на бейзболна топка в Испания

Свят Преди 4 часа

Заради гигантската градушка, връхлетяла Жирона, загина дете

<p>Какво се крие зад един от най-великите народи?</p>

Уникалната магия на персийската култура

Любопитно Преди 4 часа

Персийската култура е интересна, много различна и завладяваща, но какво всъщност знаем за нея?

Главчев официално стана и външен министър

Главчев официално стана и външен министър

България Преди 4 часа

В сградата на Министерство на външните работи Главчев проведе и работна среща с ръководния състав

Екипът на "Шогун" на премиерата

Ще има ли втори сезон на хитовия сериал "Шогун"?

Любопитно Преди 4 часа

Уникалният успех на първи сезон може и да промени плановете на продуцентите

Украйна връща от чужбина мъжете във военна възраст

Украйна връща от чужбина мъжете във военна възраст

Свят Преди 4 часа

Кулеба: Пребиваването в чужбина не освобождава гражданина от задълженията му

"Честит рожден ден, Луи!": Малкият принц днес навършва 6 годинки

"Честит рожден ден, Луи!": Малкият принц днес навършва 6 годинки

Свят Преди 5 часа

Дворецът Кенсингтън пусна лъчезарна снимка на Луис на шестия му рожден ден