Орлин Павлов за силата на усмивката, любовта към Яна и плановете за музика
Орлин Павлов   
Източник: Петко Налбантов, БГНЕС
1

Причина ми е да се усмихна, когато видя усмивка насреща си. От друга страна се усмихвам и на човек, който не ме гледа с много добро. По този начин вярвам, че успявам да отключа нещо мило в него.

Това казва певецът Орлин Павлов в ексклузивно интервю.

Роденият на 23 април 1979 г. Орлин Павлов е едно от най-актуалните имена от българския шоубизнес в последните години.

Израснал в семейство на музиканти – оперни певци в Пловдивската опера от повече от 30 години, музикалният път на Орлин сякаш е предначертан генетично.

През 2002 г. той става вокал на група "Каффе", а през 2005 г. pредставя страната ни на песенния конкурс "Евровизия". Година по-късно напуска групата и стартира солова кариера.

Носител на редица музикални отличия, той освен това печели танцовото риалити "Денсинг старс", както и става победител в четвъртия сезон на българския вариант на риалити формата "ВИП Брадър".

Името му рядко бива замесвано в скандали, най-често медиите коментират личния му живот.

Колко струва обаче на Орлин да бъде широко усмихнат, дори в тежки моменти,

какви са плановете му за бъдещето в музикално отношение и как ще прекара наближаващите Великденски празници?

В ексклузивно интервю на Наталия Такова от Vesti.bg с Орлин два дни преди участието му в 18-ото издание "Салон на изкуствата", където на 26 април (петък) от 20:00 ч. в Зала 3 на НДК с Хилда Казасян, Васил Петров и оркестър "Биг Бенд Брас Асоциация", под ръководството на Ангел Заберски, ще представят съвместен концерт:

- Нека първо поговорим за предстоящия концерт в петък. Ти всъщност не за първи път ще излезеш на една сцена с"Бигбенд брас асоциация". Какво е усещането да работиш с такива професионалисти?

- О, те наистина са сред най-добрите музиканти не само в България. Усещането наистина е различно. Самото събитие е много мащабно, а и аз някак си се пренасям в други години. Много е хубаво. За всеки певец би било уникално изживяване да бъде на сцена с такива музиканти. Затова много благодаря и на Ачо Заберски, който избра уникални парчета за моя глас, направи и едни страхотни аранжименти.

- Казваш "в други години"...

- Да, това е страшно интересно чувство. Преди около един месец бях Лас Вегас, САЩ. Там слушах живи записи на Франк Синатра, когато е пял в най-различни казина, и усещането е много истинско.

- Понякога иска ли ти се ти да живееш в друго време?

- Мисля, че точно това искам подсъзнателно.

- А с какво мислиш, че миналото е по-добро?

- Темпото е по-различно сякаш. Сега всичко е забързано, суперкомерсиално, изтърква се и се изсмуква за секунди. Докато тогава хората са постигали успехите и са им се радвали по различен начин.

- Ти си едно от най-актуалните лица от българската музикална сцена. Виждали сме те и в тв сериала "Отплата", печелил си не едно и две риалити предавания, многократно си обявяван за най-красив мъж и секссимвол. Чувстваш ли, че сякаш образът ти е изконсумиран?

- О, не. Вярвам, че имам още много какво да покажа от таланта си. Мога да влизам в най-различни форми и образи. Когато си известен само с това, че си известен, е много трудно да съществуваш и в същото време е по-лесно да бъдеш изконсумиран. Аз обаче имам още много музика да изпея и се чувствам страхотно от този факт.

- Разбрах, че в Щатите си бил и на пробни записи, вярно ли е това?

- Не, не. Пътуването ми бе с туристическа цел. Имах и няколко срещи, да. Влизах и в студиа, но това не бяха пробни записи, а по-скоро любопитство как се работи навън. Беше много приятно, но без кой знае каква цел.

- Срещи с хора от шоубизнеса или с приятели?

- Срещахме се с интересни личности, случайно се запознахме и с хора от шоубизнеса, но такива, които са били на върха си едно време. Някои от тях са работили и с Франк Синатра. Беше суперинтересно да чуем от първа ръка за тази наистина много голяма личност.

- Казваш "без цел", но не си ли се замислял и за кариера извън границите на България. Не може един човек, който се занимава с музика, да не иска да пробие и на световната сцена.

- Естествено! Всеки един артист се замисля за такава кариера. Съвсем нормално е.

- А някакви по-конкретни планове нямаш ли?

- Да, имам разни планове, но те са още в начален стадий и може би пак ще отидем в Щатите, за да организираме нещо по-интересно там. Въпросът е да имаме повече продукция и много ясна цел какво точно ще вършим. Пък и не искам да казвам предварително и ей така: "Ще направя нещо". Всеки иска, а в САЩ не чакат само мен (Смее се)

- Ще участваш в нов български филм, нали така?

- Да, така е, но засега наистина е рано да се коментира. Живот и здраве, когато започнат снимките и всичко тръгне по вода, ще се разбере какво се случва. Става въпрос за един много хубав проект - много забавен и който смятам, че ще се получи интересно. Все още не мога да разкрия повече обаче.

- Това няма да е актьорски пробив за теб, защото вече сме те виждали в тази светлина и в "Отплата". Интересна ли ти е обаче актьорската игра ми е любопитно?

- Ако ролята е подходяща и аз се чувствам добре, ако кастингът е минал добре и режисьорът е казал, че иска мен - естествено.

- С толкова много проекти, остава ли някакво лично време?

- Много малко. С Яна, особено както тя е заета сега с танци по цял ден, се виждаме само вечер и сме скапани и двамата. Но е интересно. Не е и хубаво пък само единият да е зает, а другият да си седи вкъщи, нали?. Тя има танцова школа в Троян. С Калоян двамата са едни от най-младите и перспективни танцьори в България. Пък и са много амбициозни. На по 23 години да се скъсват така от бачкане – това е страхотно.

- Да ти кажа, страхотно е и това, че ти я подкрепяш.

- Ама естествено! Как няма да я подкрепям? Тя трябва да прави всичко, което иска. Аз не мога да я спирам за нищо, както и тя мен. То е взаимно.

- Хубаво е, че така сте се намерили. Спомням си в едно предишно интервю с Графа и Любо, говореше за нея с една много голяма любов, не знам защо сега така се спекулира с връзката ви...

- Ами не ни правят много добра услуга да ти кажа. Освен да разделят по този начин двама души, не знам какво друго може да стане. Като нещо се повтори по сто пъти, ходи обяснявай, че нямаш сестра. Не знам защо го правят... Както и да е...

- Ти си един от най-усмихнатите известни българи. Колко ти коства да бъдеш винаги толкова лъчезарен, дори когато минаваш през трудни моменти, се питам?

- Това мога да си го знам само аз да ти кажа (Смее се)

- А коя е твоята причина да се усмихнеш широко?

- От една страна, когато видя усмивка насреща си. От друга, причина ми е да се усмихна и на човек, който не ме гледа с много добро. По този начин вярвам, че успявам да отключа нещо мило в този човек, а това не е малко. Всички имаме проблеми и в днешно време е трудно да бъдеш усмихнат.

- Идват много светли дни – Великденските празници. Как мислиш да ги посрещнеш?

- Трябва да внимаваме да не станем дебели! (Смее се)

- Тогава козунаци как ще се хапват...

- О, аз мога да изям 20 яйца, цял козунак намазан с течен шоколад и един литър прясно мляко!

- А какво си пожелаваш да ти се случи?

- Пожелавам си да съм много здрав и психически, и физически. Още по-голяма публика също така. Иска ми се всичко, което правя, да бъде чуто и да бъде забелязано от хората. И го пожелавам на всеки един артист в България – да успее по някакъв начин да пробие на сцена и навън.

- И аз ти го пожелавам...

- Много ти благодаря!

Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
Във форум: "Как се чистят петна от червено вино и черен хайвер???" Отговор: "Оставете ги като скъп спомен..."
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Северна Корея цензурира дънките на британски телевизионен водещ (ВИДЕО)

Северна Корея цензурира дънките на британски телевизионен водещ (ВИДЕО)

Свят Преди 1 минута

"Никога не съм се възприемал като опасен подривен империалист - обикновено ме смятат за доста уютен и безобиден", казва телевизионният водещ

Разбиха мащабна схема за търговия с лекарства

Разбиха мащабна схема за търговия с лекарства

България Преди 11 минути

При обиските е открит е инсулин, който липсваше на пазара

<p>Украйна: Това беше целта на руските удари на 22 март</p>

Украйна: Целта на руските удари на 22 март беше пълно спиране на електричеството

Свят Преди 1 час

Това каза министърът на енергетиката Герман Галушченко

<p>Защо Зеленски смени шефовете на сигурността и разузнаването</p>

Каква е причината за рокадите в Украйна: Зеленски смени шефовете на сигурността и разузнаването

Свят Преди 1 час

В традиционното си вечерно видео обръщение украинският президент не спомена никакви конкретни причини за уволнението на Олекси Данилов

Владимир Путин

"Това е просто глупост": Путин с коментар за членките на НАТО

Свят Преди 1 час

В речта си пред руските пилоти от военновъздушните сили снощи той заяви, че страната няма "никакви агресивни намерения"

Земетресение в Румъния

Земетресение в Румъния

Свят Преди 1 час

Епицентърът е бил на 20 километра западно от Пятра Нямц и на два километра северно от Биказ

<p>&quot;Тренират реални бойни действия&quot;: За какво се готви Беларус</p>

"Тренират реални бойни действия": Беларус се готви за конфронтация с НАТО

Свят Преди 1 час

Лукашенко често бива наричан „вярното кученце" на Путин

Сахарска мъгла покри части от България (ВИДЕО)

Сахарска мъгла покри части от България (ВИДЕО)

България Преди 1 час

С голяма вероятност валежите през деня ще са с жълтеникав оттенък

<p>Смяна, DOT, съхранение&hellip; всичко по темата гуми (видео)</p>

Смяна, DOT, съхранение… всичко по темата гуми (видео)

Технологии Преди 1 час

В сервиз на Margel разговаряме с Борислав Враджалиев за смяната на гумите и изборът на нови, тъй като многообразието на предлагане е огромно

Какво представлява "проблемът с трите тела"

Какво представлява "проблемът с трите тела"

Любопитно Преди 1 час

Законите за движението на Нютон са в основата на класическата физика

<p>&quot;Играта на Синанон&quot;: Вазектомии, аборти и жени с бръснати глави&nbsp;</p>

"От изцеление към ужас": "Синанон" - рехабилитационната програма или религиозна секта (ВИДЕО/СНИМКИ)

Свят Преди 2 часа

"Синанон" - рехабилитационната програма или религиозна секта

Заради публикации против нахлуването в Украйна: Руснак бе осъден на 6 години затвор

Заради публикации против нахлуването в Украйна: Руснак бе осъден на 6 години затвор

Свят Преди 2 часа

35-годишният Николай Фарафонов е признат за виновен за "публични призиви за извършване на терористични актове"

<p>Биков: Подкрепихме конституционната реформа, за да не е безконтролен служебният кабинет</p>

Биков за промените в Конституцията: Подкрепихме реформите, за да не е безконтролен служебният кабинет

България Преди 2 часа

По думите му партията се „старае да има позиция по въпроси, които зависят от нея”

"Шпионаж и заговорнически ходове": Руска делегация на посещение в Северна Корея

"Шпионаж и заговорнически ходове": Руска делегация на посещение в Северна Корея

Свят Преди 2 часа

По време на визитата представители на руската служба и на севернокорейското министерство са провели работни разговори

Сигнал за бомба в Софийския университет и в Съдебната палата

Сигнал за бомба в Софийския университет и в Съдебната палата

България Преди 2 часа

Toй е подаден малко след 08.00 ч.на електронната поща на висшето училище