Кой с кого танцува във "ВИП денс"
Елица Тодорова и Анелия Раленкова - две жени, донесли слава на България   
Източник: VIP Dance
19

Станаха ясни и звездните участници в новия формат, който тръгна по Нова телевизия - "ВИП денс" (VIPDance.bg).

Те са разделени в 12 отбора по четири души - две известни личности и двама професионални танцьори, които отговарят за хореографията на тима.

Отбор 1

Райна
е една от най-известните български певици на попфолк сцената. За нея казват, че комбинира перфектно тяло, отличен глас и естествен магнетизъм.

Печелила е много музикални награди в жанра, в който се подвизава. През 2006 г. участва в друго реалити предаване - "ВИП брадър", заедно с приятеля си, попфолк певеца Константин.

Фахардин Фахардинов
е млад актьор, все още студент в НАТФИЗ, който вече придоби завидна популярност благодарение на главната си роля в сериала "Забранена любов" по Нова телевизия.

Сашка Димитрова
Светлин Димитров

Първият танц на отбора бе аржентинско танго с музика от мюзикъла Forever Tango на Луис Браво. Според журито обаче се е усещала несигурност - както сред аматьорите, така и при професионалистите.

Отбор 2

Кристина Милева
е топмодел, популярна в Италия. От близо две години е сериозно обвързана с Деян Донков.

Деян Донков
бе провъзгласен за секссимвола на българския театър, с десетки театрални постановки и много награди за ролите си. Популярен с изявите си и в киното. От 2003 г. е част от екипа на Народния театър "Иван Вазов".

Маргарита Будинова
Рангел Спиров

Отбор №2 също танцува под звуците на аржентинското танго. Хореографите бяха избрали кавърверсията на песента на "Полийс" Roxanne от мюзикъла "Мулен Руж" на Баз Лурман. Журито разкритикува Кристина Милева, че не е успяла да се отърве от манекенската си походка и поиска да види повече отборност в екипа.

Отбор 3

Тереза Маринова
бе една от най-популярните български лекоатлетки, донесла гордост на страната ни със спечелените медали в дисциплините дълъг и троен скок.

Двукратна европейска и световна шампионка за девойки, чийто световен рекорд на троен скок все още не е подобрен. От Олимпийските игри в Сидни през 2000 г. колекцията й от медали се увеличи с още един, и то златен.

Йордан Йовчев
безспорно е най-добрият гимнастик. В колекцията си той има четири златни медала от световни първенства по спортна гимнастика, четири олимпийски (един сребърен и три бронзови), три златни от европейски първенства и много, много други титли.

През 2006 г. Йовчев официално бе признат за един от най-добрите гимнастици в спортната история от Международната федерация по гимнастика (FIG-Gymnastics.com). Той също е избран и за "Най-добър спортист на Балканите" за 2003 г., а през 2004 г. бе провъзгласен за "Мъж на годината" у нас.

Ралица Мерджанова
Димитър Божилов - Мако

Отборът бе първият, който получи оценка 6, и то не от кого да е, а от строгата Нешка Робева. Признанието си те заслужиха с брейк танц.

Отбор 4

Сашка Васева
е една от първите попфолк певици в България. Определяна е като една от основателките на жанра и негова емблема. Изключително колоритна и много скандална, тя винаги е била тема на разнородни дискусии.Наричат я "дупнишката Мадона".

Мон Дьо
е хроникьор на висшето общество. Има собствена рубрика в сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия и е редактор в мъжкото сп. "Макс".

Димитрина Русева
Лъчезар Тодоров

По думите на Мон Дьо в този отбор Кифлата (Сашка) и Пържолата (той) трябва да се сработят, за да направят добра вечеря. Първият им танц обаче не впечатли журито, според което на сцената са танцували два отбора в един - Сашка и останалите трима.

Отбор 5

Елица Тодорова
е една от най-цветни български певици, извоювали си световна популярност. Заедно с барабаниста Стоян Янкулов-Стунджи те представиха България на финалите на песенния конкурс "Евровизия" през 2007 г. и класираха страната ни на пето място.

Песните на Елица смесват фолклор, съвременни ритми и перкусионни инструменти, което прави музиката й уникална.

Крум Сираков
е певец, особено популярен сред младежите. През 2006 г. спечели наградата на музикалната телевизия ММ в категорията "дебют", а тазгодишният му хит бе в попфолк жанра и се нарича "С близалка в ръка". Много нашумя и дуетът му с Емануела "Нищо не знаеш".

Ана Дончева
Алфредо Торес

Отборът танцува хип-хоп, в който изпълнителите се преобразяваха в музикални инструменти. Във вихъра на танца Елица загуби 8-сантиметровия си ток, но публиката разбра едва накрая. Журито обаче пожела повече темперамент в отбора.

Отбор 6

Анелия Раленкова
бе едно от "златните момичета" на българската художествена гимнастика. Има спечелени 10 медала от световни и европейски първенства под вещото ръководство на Нешка Робева. През 1991 г. тя откри свой клуб по художествена гимнастика в щата Вашингтон, САЩ.

Ники Сотиров
е актьор и мим с над 30 роли в киното. През 1991 г. сформира собствена театрална формация. Пътува и играе в САЩ, Венецуела, Перу, Еквадор, Колумбия, Южна Корея, Япония.

Анета Авакиан
Атанас Месечков

Шестицата, дадена от Нешка Робева на отбора на Тереза Маринова и Йордан Йовчев, изглеждаше непостижима, но изпълнението на Раленкова и Сотиров получи дори две шестици и остана само на три точки от максималния сбор, възможен в този формат. Според журито това бе най-балансираният отбор.

Отбор 7

Мария Силвестър
беше известен модел, преди да открие, че и телевизионният екран не й е безразличен. С чувство за хумор и талант тя предава по комичен начин от чудатостите на нашите съграждани до сериозни социални проблеми, както в киното, така и в телевизията.

Борислав Захариев - Боби Турбото
е актьор, тв водещ и певец. Най-често е свързван с ролята му в дългогодишното сутрешно токшоу "Сблъсък", където провокативните му комични коментари предизвикаха сериозни дискусии. По-късно за кратко той води собствено предаване "Турбо лига".

Кремена Тодорова
Раул Торес

Представяйки отбора, водещите Иван и Андрей заявиха, че до началото на предаването са го държали затворен и това със сигурност ще са любимците на Карлуково. След изпълнението му журито се съгласи, че Мария и Боби са толкова колоритни, че тепърва ще очакват нови висоти от тях.

Отбор 8

Мира Добрева
е едно от най-популярните лица в новините. Позната е на зрителите от малкия екран първо като бивша водеща на централната емисия по Нова телевизия, а след това и по БНТ.

Милен Цветков
е другият представител на журналистическата гилдия във "ВИП денс". Телевизионната му кариера започва като репортер в "Ку-ку", а по-късно става водещ на централните новини по БНТ.

След кратка пауза, се завръща на малкия екран, но този път по Нова телевизия. Там води сутрешния блок "Здравей, България", а след това - и собственото си токшоу "Часът на Милен Цветков". Междувременно бе и водещ на четвъртия сезон на "Биг брадър", а към момента отново е звездата в "Здравей, България".

Лили Величкова
Георги Иванов Енчев - Гош

Според журито най-силният момент в изпълнението на отбора е бил реквизитът и визията, най-слабият - синхронът. Въпреки това дори Нешка призна, че са се справили много добре.

Отбор 9 

Николета Лозанова
е сред най-актуалните български модели. Носителка на титлата "Плеймейт България 2006", както и "Най-секси тяло" за 2009 г.

Сексапилната брюнетка е известна и със своите бивши и настоящи партньори, сред които са футболистът Ники Михайлов и подземният бос Георги Славов (Жоро Главата).

Найден Найденов - Нед
е един от най-противоречивите участници в "Биг брадър 1". Провокативното му поведение и директни въпроси често шокираха публиката в неговото собствено комедийно предаване "Нешоуто на Нед" (NeShow.tv). Води и рубрики за тийнейджъри в седмичното сп. "Хай клуб".

Елена Добрикова
Костадин Костадинов

Според Нешка Робева само Сашка Васева може да се конкурира с Нед по "талант" в танците.

Отбор 10

Ива Софиянска
е доста коментиран модел, но не само защото е дъщеря на бившия столичен кмет Стефан Софиянски. В близкото минало беше водеща на младежкото музикално предаване по БНТ "МелоТВМания". В момента учи журналистика в Лондон.

Наско Михайлов
започва телевизионната си кариера в същото предаване като Ива и там е водещ в продължение на седем години. Мести се в музикалната телевизия "Сити", като междувременно се снима и в няколко филма. Тази година бе водещ на българската адаптация на риалити шоуто "Страх".

Елица Павликенова
Трендафил Сърмов

Журито откри слабости единствено в изпълнението на Ива, но това бе отдадено на едва трите дни репетиции. Все пак отборът получи средни оценки.

Отбор 11

Диляна Попова
е звезда сред българските модели. За нея казват, че притежава едно от най-красивите лица в страната, великолепен стил и очарователна усмивка. Участва във "ВИП брадър" през 2006 г. Самата тя признава, че не е много добра в танците, но пък с всичко се учи.

Боби/Урсула
бе най-популярното име в хомосексуалните кръгове в страната. Както обаче той сам признава, се е оказал изправен пред избора дали "да остане жена и да умре от свръхдоза" или да стане пак мъж. И избрал второто. Днес е фризьор.

Петя Димитрова
Деан Стефанов

Хореографията и изпълнението на професионалистката Петя очароваха четиримата от журито. Те признаха, че в хип-хоп танца на отбора под звуците на Halo на Бионсе са усетили спойката на екипа. Специалните поздравления бяха за Боби, че е преборил себе си.

Орлин обаче прие образа на строгия съдник и разкритикува Диляна, че "сякаш не е присъствала в танца". Чак водещите Иван и Андрей се зачудиха "какъв му е проблемът на Орлин".

Отбор 12

Даниела Янков
е много популярна сръбска тв водеща, но на българската публика красивата блондинка е по-известна като бъдещата съпруга на водещия на предаването Андрей.

Камен Воденичаров
по собствените си думи, е минал през какво ли не - актьор, певец, телевизионен водещ, продуцент. Един от създателите на комедийните предавания "Ку-ку" и "Каналето".

След това директор на българската музикална телевизия ММ. Камен беше водещият на първия сезон на "Сървайвър БГ".

Яна Акимова
Милен Данков

Разкопчани обувки и скъсани презрамки в най-връзкарския отбор, в който танцуват годеницата на водещия Андрей и приятелката на съдията Орлин, опорочиха аржентинското им танго. Специалните похвали бяха за хип-хоп танцьора Милен, а Орлин разкритикува треньорската работа на Яна.

Самите водещи още в началото на предаването се шегуваха със ситуацията, отрязвайки всякаква възможност за критики по въпроса.

По средата на предаването Сашка Васева пожела думата, почувствала се засегната от коментара на Нешка Робева за танцовите й възможности на фона на Нед.

"Дупнишката Ева Перон", както я нарекоха водещите, се зарече да осъди Робева заради обидите, които нанася.

"Все някой трябва да постави на мястото й Нешка Робева. Тя грубо обижда, затова аз ще я съдя. Всички знаем, че тя мрази фолка. Достатъчно коментира всички с грозните си слова." - се закани в ефир Сашка Васева.

Въпреки това, че към нея имало по-специално отношение, тъй като била икона на поп фолка, партньорката на Мон Дьо бе категорична, че ще продължи участието си във "ВИП денс".

Единственият коментар на Робева цитат на Паскал "Истината е добра за този, на когото я казват и лоша за този, който я казва".

Коментари 19
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

19 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Вулканични газове и пепелен шлейф: Как ще се отрази на климата</p>

След изригването на мощен вулкан: Как ще се отрази на времето и климата

Свят Преди 1 минута

Как се отразява на времето и климата изригването на вулкан четете в следващите редове

стадион "Георги Аспарухов"

Стадионът на Левски на крачка от общинска собственост

България Преди 5 минути

СОС гласува прехвърлянето на "Герена" с единодушие

Председателството на СЕМ ще бъде ротационно

Председателството на СЕМ ще бъде ротационно

България Преди 1 час

Членовете не успяха да съберат нужните 4 гласа за наследник на Соня Момчилова

Заловиха група мигранти в бус на един от входовете на София, шофьорът е избягал

Заловиха група мигранти в бус на един от входовете на София, шофьорът е избягал

България Преди 1 час

По първоначална информация колата е спукала гума

ь

Русия: Ако ядрени оръжия на НАТО бъдат разположени в Полша, те ще станат мишена за нас

Свят Преди 1 час

Повече за изказването на руският заместник-министър на външните работи четете в следващите редове

Дрейк изтри свое парче с генериран от изкуствен интелект глас на Тупак

Дрейк изтри свое парче с генериран от изкуствен интелект глас на Тупак

Любопитно Преди 1 час

В песента е използван и генерираният от изкуствен интелект глас на известния рапър Снуп Дог

ц

Забраниха тротинетките на пешеходни зони в Сливен

България Преди 1 час

Максимално допустимата скорост за движение в града е намалена на 20 км/ч

Лео

Разходка във времето - звезди, позиращи с младото си "Аз"

Любопитно Преди 1 час

Подобна съпоставка винаги е вълнуваща

Засилени проверки преди Великден: За какво следи БАБХ

Засилени проверки преди Великден: За какво следи БАБХ

Пари Преди 2 часа

До момента са инспектирани над 2000 обекта

„Боздуган-29“: Нови арести при акция срещу „Ислямска държава“ в Турция

„Боздуган-29“: Нови арести при акция срещу „Ислямска държава“ в Турция

Свят Преди 2 часа

Тя е извършена в окръзите Хатай, Ялова, Коня, Йозгат, Чанаккале, Сакария и Текирдаг

<p>&quot;През целия си живот съм била влюбена в момичета, но просто не го разбирах&quot;</p>

„Влюбена в момичетата през целия си живот": Били Айлиш разкри сексуалността си

Любопитно Преди 2 часа

Досега Били Айлиш се е срещала публично само с мъже

Снимката е илюстративна

След секретна доставка от САЩ: Украйна разположи ново оръжие

Свят Преди 2 часа

Байдън заяви, че САЩ ще започнат да изпращат военно оборудване на Украйна в рамките на "няколко часа", след като подпише новия пакет за военна помощ

и

Русия: Обсъждане на мир в Украйна без наше участие е безсмислено

Свят Преди 2 часа

Конференцията на високо равнище за мир в Украйна се очаква да се състои на 15 и 16 юни

р

Руска ракета повреди ключова инфраструктура и рани 6 души в Черкаска област

Свят Преди 2 часа

Мишена на нападението са били гражданска и железопътна инфраструктура в град Смела

Сергей Шойгу и Владимир Путин

"Това можеше да си ти": Путин с предупредителен "изстрел" срещу Шойгу

Свят Преди 2 часа

Арестът на Иванов може да е само началото на това, което предстои да се случи на Шойгу, смята специалист