Жените във "ВИП брадър 3"
Аня Пенчева и дъщеря й Пипи на влизане в Къщата   
Източник: Георги Димитров
2

Съквартирантите във „ВИП брадър 3" вече са в пълен комплект. Снощи в къщата влязоха „Мис България 2009" Антония Петрова, олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът Саша Антунович, рапърът Устата и пуякът Евгени, който бил кръстен на паркетния лъв Евгени Минчев.

След като всички вече са заедно, е време да започнат изненадите.

Както беше анонсирано преди старта на третия сезон, от Къщата ще се излъчват няколко предавания. След Гала и „На кафе" по Нова телевизия ще върви кулинарното шоу „Голямото плюскане". В него съквартирантите ще демонстрират сръчност и умения при приготвянето на различни ястия.

„Таралежът" Емил Кошлуков пък ще води „Шоуто на Емо". В продължение на 15 минути всяка вечер той ще коментира случващото се в страната, наболели проблеми в обществото и актуалните събития в Къщата.

Ето и повече за дамската половина на главните герои в тях:

Аня Пенчева

Актрисата е родена на 12 септември 1957 г. в Смолян. Завършила е актьорско майсторство във ВИТИЗ. Дебютът й в киното е с филма "Цар Иван Шишман", където на 12 години играе царица Мария. По-известните й роли са във „Време разделно", „Хан Аспарух", „Време за жени". Наричат я секс символът на българското кино.

Носителка е на „Аскеер 2002" за поддържаща роля в постановката на Сатирата „Похапване с приятели". Играе в спектаклите на Борис Панкин в Народния театър „Ах, този джаз" и „Рейс", както и в „Последната нощ на Сократ" и „Крадецът на праскови", където изпълнява ролята на Лиза.

Първата й роля в Народния театър е в „Свекърва", където партнира на Славка Славова. Те наистина са снаха и свекърва, защото Славова е майка на втория й съпруг.

Има един път към рая и на земята този път се нарича любoв, казва актрисата, която преди няколко месеца се впусна в танци по Би Ти Ви с шоуто „Дансинг старс" отново на Нико Тупарев.

Петя Дикова

Дъщерята на Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков е родена на 17 август 1984 г. в София. Завършва Американския колеж в "Симеоново". Докато учи е водеща на предаването „Мело ТВ Мания" по БНТ. Висшето си образование завършва в Лондон, където учи две специалности - театър и журналистика.

Казва, че не е очаквала да се върне толкова скоро в България, макар да е била сигурна, че един ден и това ще стане. Харесва и театъра, и телевизията, но екранът я привлича малко повече, защото, както обяснява самата тя, там имаш по-голям шанс да вложиш нещо от себе си.

В момента играе с майка си в „Рейс" на сцената на Народния театър, живее сама и обича българската музика.

Ивайла Бакалова

„Мис България 2001" е от Варна. Завършила е френска езикова гимназия, има магистърска степен по маркетинг, а в момента се занимава с недвижими имоти. Миската има дъщеря от Румен Гайтански - Вълка, но я отглежда сама. През 2006 г. направи неуспешен опит да доведе Дженифър Лопес в България. Концертът трябваше да е на националния стадион "Васил Левски".

Ивайла Бакалова има близначка и трима братя. За себе си казва, че е много естествен и откровен човек, почитател е на екстремните преживявания и високите скорости. Не обича да се гримира, освен когато го изисква работата й.

Не харесва светските партита, защото предпочита да прекарва времето с дъщеря си. Преди няколко години Ивайла Бакалова издаде книга, в която разкрива интересни факти от живота си.

Божидара Бакалова

Родена през 1981 г., Божидара е близначка на Ивайла Бакалова. Не е омъжена, живее сама и се занимава с моден дизайн. Бутикът й "Бай Бакалова" (ByBakalova.com) е в София и е разделен на три части - черен и червен салон и артистично ателие с шевни машини.

Завършила е хуманитарна гимназия с испански език, а след това и Варненския свободен университет „Черноризец Храбър" - специалност филмово изкуство и актьорско майсторство. Казва, че човек има призвание, а не професия. Винаги правя това, което усещам, отсича тя.

Софи Маринова

Ромската Лили Иванова е родена през 1973 г. Пее и танцува от 2-годишна. Първият й учител е нейната майка. Когато на прага на завършването й оркестър я кани да му стане певица, баща й се намесва със забрана. Тогава започнах да плача и майка ми ме подкрепи, защото тя като се оженила за татко, прекъснала с пеенето, разказва Софи.

Учила е в строителен техникум в клас само с момчета, както и две години шев и кройка. "Мога да шия, ама не обичам. Като ми се скъса копче, моля майка ми или снаха ми да ми го зашият", не крие певица.

Миналата година тя участва в "Пей с мен", продуцирано от екипа на Слави Трифонов по Нова, но напусна преждевременно - обидена, след като бе показано, че пуска SMS-и против своя конкурентка.

Гала

Гала започна телевизионната си кариера като момиче на късмета в шоуто „Невада" по БНТ. След това беше водеща на няколко предавания - "Топмодел Зодиак", "Фамилия топ шоу", "Фамилия топ шоп" и "Мис Столверк".

През 2000 г. започва работа в Нова телевизия, където, освен в своето "На кафе", е била водеща на две други предавания - „Имаш поща" и „Пълна промяна".

Завършила е педагогика и детска психология. Разведена е, има дъщеря Мари. Казва, че прави всичко възможно да е добра майка, но си дава сметка, че голяма част от времето си посвещава на работата.

Кристияна Вълчева

Кристияна Вълчева е родена на 12 март 1959 г. Има 31-годишен син. Тя прекара близо девет години в либийски затвор, беше осъдена за заразяването на 400 деца със СПИН, но след завръщането й с останалите медицински сестри, Ашраф и д-р Здравко Георгиев бяха помилвани от президента Георги Първанов. През 2007 г. нейната книга „Осем години заложници на Кадафи" беше издадена в България, Франция, Германия и Великобритания.

Заедно с Валентина Сиропуло, Валя Червеняшка, Снежана Димитрова и Нася Ненова през 2007 г. получи наградата на сп. „Грация" за жена на годината в категория „Общество".

Практикува йога и обича да плува. Най-милото нещо, което й се е случвало, е да получава писма от човек, когото не познава, седем години без прекъсване. Най-много се гордее със семейството, приятелите и силната си вяра. Смята, че нищо в Къщата не може да я уплаши.

Мария Гроздева

Олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева е родена на 23 юни 1972 г. в София. Започва да се занимава със стрелба на 11 години, а на 14 покрива норматива за „Майстор на спорта".

Съпругът й Валентин Григоров е и неин личен треньор. Казва, че на него дължи 80% от всичко, което е постигнала. Семейството има три деца - две момчета и момиченце. Шампионката смята, че те задължително трябва да спортуват, защото спортът учи на дисциплина, труд, борбеност, воля и амбициозност.

Няма талисмани и не вярва на врачки, но преди състезание Мария Гроздева винаги ходи на църква.

За нея това също не е първото тв риалити - миналата година тя влезе в ролята на автомонтьор в "Животът на другите" по БНТ.

Коментари 2
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

2 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Любопитно Преди 4 часа

Програмистът Тихомир и полицайката Маргарита празнуваха заедно

Армения предава още територия на Азербайджан

Армения предава още територия на Азербайджан

Свят Преди 4 часа

Населените места са били под арменски контрол от началото на 90-те години

Главчев се отказа от смяната на външния министър

Главчев се отказа от смяната на външния министър

България Преди 7 часа

Това научи NOVA неофициално от свои източници

Страните от НАТО ще дадат на Украйна още ПВО

Страните от НАТО ще дадат на Украйна още ПВО

Свят Преди 8 часа

НАТО направи карта на съществуващите възможности

Главчев освободи трима зам.-министри

Главчев освободи трима зам.-министри

България Преди 8 часа

Това са Мартин Гиков, Николай Сиджимов и Николай Найденов

Сблъсък между ГЕРБ и ПП-ДБ по казуса с "Боташ"

Сблъсък между ГЕРБ и ПП-ДБ по казуса с "Боташ"

България Преди 9 часа

Мартин Димитров от ПП-ДБ посочи, че Денков не е подписвал договора, нито неговият енергиен министър

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

България Преди 9 часа

С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

България Преди 10 часа

Пламен Янев беше назначен за областен управител на Бургас на 28 юли 2023 година

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

България Преди 10 часа

Това става известно от писмен отговор на служебния министър на вътрешните работи

<p>Първа доставка на шведско ядрено гориво за АЕЦ &quot;Козлодуй&quot;&nbsp;</p>

В АЕЦ "Козлодуй" пристига първата доставка на ядрено гориво от Уестингхаус

България Преди 10 часа

Горивото от "Уестингхаус" е предназначено за 5-ти блок на централата

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Свят Преди 10 часа

Полицията съобщи, че е разположила сили на терен и е помолила гражданите да избягват района

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

България Преди 10 часа

Стефан Димитров: Аз не съм политик, аз съм дипломат

д

Уникалните вина, родени от черни вулканични кратери

Любопитно Преди 11 часа

Вино се произвежда на архипелага от 15-и век, когато пристигат първите испански колонисти

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Свят Преди 11 часа

Лавров иска да се говори за Украйна, "която е изконно руска"

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

България Преди 11 часа

Петков: Стефан Димитров „явно не е с евроатлантически поглед“

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 11 часа

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen