В "Историите, които ви вълнуват в 90 секунди" започваме с международни новини.

Светът продължава да е потресен от атентати и бедствия. Докато в Македония продължават да издирват 6 души, които изчезнаха при бурята, която връхлетя страната, „Ислямска държава“  изби близо 90 журналисти и адвокати в Пакистан.

Експлозията избухна докато журналисти и адвокати сa се събрали да почетат смъртта на известен техен колега.

Младо момиче в Мароко пък се самозапали, защото съдът освободи осемте мъже, които я изнасилиха групово. Смъртта й потресе света и отново постави на преден план посегателствата над жените.

Инцидент в София пък изплаши хора в централната част на града. Багер пропадна докато разчиства строителен терен и проби стена на жилищна сграда в съседство. За щастие в този момент в помещението не е имало хора и никой не пострада.

Ето и нещо, което няма да се хареса на шефовете в родните фирми – човек има нужда от поне един месец отпуск, за да успее да си почине изцяло пълноценно. Както физически, така и психически. Изследването е цитирано от родни психолози, които обясниха още, че всеки трябва да отделя поне един час на ден за неща, които обича да прави.

Ако все пак стигнете до морето, внимавайте с тена.  Компилация епични грешки доказват човешката глупост, когато вместо равномерен тен, се сдобием с оранжеви петна, или бели кръгове около очите.

Вижте нашата галерия "Тези снимки доказват човешката глупост през лятото" и ще разберете какво имаме предвид.

И за финал – новина от таксиметровия бранш - шофьорите на таксита разкриха, че са виждали всичко - от секс сцени на задната седалка до забравени ченета и дори бебета. Целият им разказ ще ви разсмее и шокира.

Научавайте важните новини по света и у нас от канала ни във Vbox7 "Историите, които ви вълнуват в 90 секунди".