8

Третият дебат от инициативата на президента Росен Плевнелиев "Диалог с гражданите" ще се проведе на 27 ноември (сряда) от 14:00 часа в Централния военен клуб в столицата. Дискусията от поредицата дебати е на тема "Какво бъдеще за българските медии?"

Като продължение на провелата се в София дискусия със заместник-председателя на Европейската комисията Вивиан Рединг в рамките на Европейската година на гражданите 2013, президентът Росен Плевнелиев пое ангажимент да продължи диалога с гражданите по посочените от тях теми - пазарна икономика, система на правораздаване и медийна среда. 

Първата дискусия в рамките на инициативата постави акцент на решенията за ефективното функциониране на пазарната икономика. Вторият дебат беше посветен на ефективната и справедлива съдебна система. 

За участие в третата дискусия има задължителна електронна регистрация, която може да се направи до 18:00 ч. на 26 ноември на интернет страницата на Президента. В дискусията освен регистриралите се граждани ще вземат участие журналисти и медийни експерти. 

На електронен адрес dialog@president.bg и в страницата на инициативата във "Фейсбук" желаещите могат да задават въпроси и да споделят позиции по темата на дебата. 

Модератор на дискусията ще бъде Добрина Чешмеджиева, водещ на предаването "Референдум" на БНТ1, срещата ще се излъчва на живо в интернет и по Българската национална телевизия.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@