"Историите, които ви вълнуват в 90 секунди" събира най-важните и коментирани новини от България и по света. Всеки следобед за минута и половина ще научавате всичко любопитно от деня.

Всички кратки обзори може да гледате в канала във Vbox7 "90 секунди".

Започваме с една от най-обсъжданите новини вчера – в България задържаха трима терористи, които влезли у нас през границата ни с Гърция. През януари 2016-та година са пътували до Сирия, където се врекли във вярност на „Ислямска държава“.

Внукът на Цар Киро качи клип в социалните мрежи, на които показва как се шофира по магистрала „Тракия“ с 320 км/ч. По-късно отрече, че той е зад волана, но мистериозно изтри видеото от профила си.

В Армения правят хляб, който се приготвя по една и съща рецепта от 3 хиляди години. Пече се в пещ под земята, а температурата там достига 480 градуса.

И още нещо интересно - Георгий Кот превръща фризьорството в истинско изкуство. Има почти милион последователи в Инстаграм. И няма как иначе при положение, че ако го посетите, върху главата си ще имате цял букет, направен от коса, или друг също толкова сложен шедьовър.

И за финал – ако имате носталгия по отминалите години, посетете галерията ни във Vesti.bg. Там ще видите кадри на Черно море, когато снимките все още бяха черно бели.

Вижте още:

Че Гевара, Сталин и още „на гости“ в Старо Железаре

Папата: Светът е във война, но тя не е между религии

Упоритостта на едно куче (видео)

Какво не трябва да казвате на една жена