Още по темата

Екшън сериалът „Хавай 5-0” тази година отбелязва своя юбилеен епизод 100 по NOVA.

Най-успешната полицейска поредица прави премиерата на най-новите си епизоди само два месеца след излъчването им в САЩ.

От 8 август, понеделник, в 21.00 ч. в новия сезон 6 лейтенант Стив Макгарет и неговият екип ще се изправят пред най-опасните престъпници, намерили убежище в рая на тропическите острови.

Екипът на сериала е подготвил много изненади, с които да отбележи юбилея, а в епизод 100 са скрити загадки и препратки към оригиналния сериал от 70-те, превърнал „Хавай 5-0” във феномен на съвременната телевизия.

Продуцентът Петър Ленков спазва обещанието си, че новите епизоди ще са на още по-високо ниво и след изключително успешния сезон 5, опроверга скептиците, издигайки каскадите и екшънът до невиждано в телевизията ниво.

Нови премеждия ще изправят героите пред непосилни изпитания, а ситуацията ще излезе извън контрол, когато Коно Калакауа и Адам Нушимури са отвлечени.

Макгарет пък се сблъсква с признаци от миналото, които ще му пречат да се концентрира върху случая, докато сержант Дани Уилямс е зает с разплитането на убийство, свързано със старо пиратско съкровище.

Напрежението ще достигне своята връхна точка, след като Стив и Дани минават под прикритие в редиците на южноамерикански наркокартел, а животът им е изложен на опасност от неочаквани обстоятелства…

Неочакваните обрати, невероятен екшън и криминални загадки на световно ниво са ключът на успеха на сезон 6, чиято премиера в българския ефир е на 8 август, понеделник, от 21.00 ч. по NOVA.