Още по темата

Започваме с важна вътрешна новина – премиерът Бойко Борисов заяви, че е изключително притеснен, след като коментира, че България е много уязвима по отношение политиката на Анкара. Той заяви, че "не трябва да допуснем мигрантската вълна да влезе в България”. Той се изказа и за екстрадирането на бизнесмена Абдуллах Бююк, като категорично отрече да има задкулисна сделка с Турция за него. Темата разбуни социалните мрежи и се превърна сред най-дискутираните новини вчера.

С тази новина започва днешният ни обзор в новия епизод на "Историите, които ви вълнуват в 90 секунди".

Следва кратък поглед към Рио - нашата лекоатлетка Силвия Дънекова даде положителна допинг проба. В отговор заяви, че се чувства унизена.

Олимпиадата обаче показа и другото си лице. Снимки в социалните мрежи насочиха погледа към смешните гримаси на спортистите, секси пози на някои от участниците, както и необикновената и силна мъжка любов, демонстрирана чрез ласки.

И още новини – красотата на олимпийското градче е очевидна.

За красотите на България обаче също може да се разказва много. Една от най-красивите планини – Пирин, достойно може да заеме място в класацията за райски кътчета. Какви гледки разкрива вторият по височина връх у нас и с какво омайва природата на Пирин планина вижте в галерията във Vesti.bg.

И още нещо романтично за финал – министърът на правосъдието Екатерина Захариева отпразнува 10 години от сватбата със съпруга си Ангел. Обясни му се в любов по романтичен начин, след като сподели снимки от сватбеното си тържество във "Фейсбук" и благодари на мъжа до нея за подкрепата и приятелството.