Най-коментираната новина през последните дни е историята на обикновената леля Гошка, която за ден се нареди сред новобогаташите на България. Тя спечели рекордния испански джакпот от 68 милиона евро. Близките й пък кръстиха квартала, където живее "Кварталът на богатите".

Друга новина от Русе пък шокира страната. Майка заключи 8-месечното си бебе само в колата и го остави на жегата. Бързата реакция на властите предотвратиха инцидент, след като счупиха прозореца, за да го спасят. Днес го отнеха от майката.

Обвиниха общински съветник от ДПС, че е пребил мъж заради това, че ловял риба в частния му язовир. Жестокото нападение беше определено от ДПС като битов инцидент. „

32-годишна шведка беше определена за най-секси пилот в света. Жената конкурира успешно мъжете в професията, но предизвиква повече погледи след себе си. 

Светът отдаде почит и на.... динята. Световният ден на вкусния плод беше почетен в почти 100 държави. Според учени пък, освен, че е вкусен, той помага и за потентността пир мъжете. „

Още от историите, които ви вълнуват вижте във видеото.

Научавайте важните новини по света и у нас в канала ни във Vbox7.

Вижте още:

Защо 1 милион българи отидоха в Гърция

Една снимка на "най-красивото самоубийство"

Той вдъхнови телевизията, а книгите му се четат в цял свят