Още по темата

Днес по обяд в апартамент в кв. "Хаджи Димитър" са открити телата на възрастен мъж и жена, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприети са и действия по издирване на извършителя. Разследването по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, посочват от МВР.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова потвърди, че заподозрян за двете убийства синът на убитата жена, който е с психично заболяване - шизофрания, и установена наркозависимост.

Жертвите на двойното убийство са 49-годишна жена и 78-годишен мъж, съобщи директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов.

"Има иззето хладно оръжие, което ще се изследва дали е използвано за нанасяне на телесните повреди и на смъртта”, уточни той.

Издирваме едно лице, което е близък на убитите, каза Маринов.

Кристиян Николов Гочев
Кристиян Николов Гочев Източник: пресцентър МВР

От пресцентъра на МВР съобщиха, че се издирва 27-годишния Кристиян Николов Гочев от София.

Висок е около 187 см, с нормално телосложение. Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, с флешове /разширители/ на ушите. Вероятно е облечен с къси черни, дънкови панталони и черна тениска.

От МВР умоляват хората, които разполагат с информация за мъжа или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

По-рано днес мъж скочи от четвъртия етаж на сградата на Софияския районен съд. Той е бил психично болен.