Още по темата

Известният актьор Николай Николаев, известен като Бате Николай, е бил пребит, потвърди самият той пред NOVA.

Нападението се е случило на гарата във Вакарел.

От МВР посочват, че нападението е било с цел грабеж, а нападателят вече е заловен, съобщи БНР.

По информация от "Пирогов" актьорът е постъпил при тях след побоя със счупени ребра, натъртвания и охлузвания и след оказана медицинска помощ е освободен. 

През април в "Здравей, България" той разказа за новата си книга "Аз клоунът" и сподели, че "80% от българския народ е болен от най-тежката болест – невроза. Тя води до неизлечимото заболяване – депресия. Тя не се лекува. Може да затихне, но не се лекува” - във видеото.

На 22 юли вечерта, докато чака в колата си на площадчето пред гарата, през отворения прозорец буквално нахлува мъж. Половината му тяло е в купето, когато удря нищо неподозиращия Николаев с думите: "Давай всичко!", предава "24 часа", цитирайки "Шоу".

Бандитът го измъква от колата, нанася му още едно тежко кроше, при което актьорът пада, удря си главата в асфалта и за миг губи съзнание. Нападателят мъкне като чувал безпомощния 76-годишен мъж към перона на гарата, като не спира да му нанася тежки удари. Той стене, опитва се да му каже, че е болен, опериран е от рак и че всеки момент може да умре. Молбите му не дават резултат.