Още по темата

Случаят, при който кмета на Трън блъснал дете с колата си, а разследващите определиха самото дете за единствен виновник за инцидента, придобива все по-грозни краски.

Оказва се, че кметът засипал с обиди майката на момченцето по телефона. Това разкри самата жена в студиото на „Здравей, България“ по NOVA. Анита Гълъбова сподели, че приближени на кмета пишели обиди и лъжи по неин адрес в социалната мрежа „Фейсбук“.

Той ми каза, че аз съм осъдена, че съм проблемна майка, че съм психично болна.

Все пак има нещо, което се нарича семейна чест. Аз имам дъщеря на 25 години, която учи в Благоевград. Бях ужасена и искам да го кажа, защото не искам дъщеря ми да се разстройва, децата ми да плачат. В момента се пишат във „Фейсбук“ такива неща, които са абсолютни лъжи. Искам да кажа на дъщеря ми да си вдигне главата и да се гордее с майка си“, разказа майката.

„Аз не съм осъждана, имам и такъв документ. Не съм и психично болна. Аз съм разстроена, много разстроена.

Искам дъщеря ми да не бъде притеснявана“, заяви тя.

Майката на 6-годишния Ивайло е категорична, че досъдебното производство за инцидента с нейното дете е манипулирано. Тя разкри, че важни свидетели, очевидци на случилото се, са заплашвани, за а мълчат или да дават фалшиви показания.

Именно тази теза в момента е обект на проверка от страна на отговорните органи, съобщи говорителят на главния прокурор – Румяна Арнаудова. Тя обяви, че

след инцидента, без да е ясно точно кога, е взета проба за алкохол на кмета на Трън Станислав Николов, която била отрицателна.

„Полиция не е идвала на мястото, защото той веднага сам е закарал Ивайло до болницата”, обясни Анита Гълъбова. Тя е категорична, че вярва в правосъдието и очаква истината да бъде разкрита.

Още по темаа гледайте във видеото: