4

А мериканската група Blackstreet се влюби в каузата на празничните герои и реши да помогне, като запише песен с български изпълнители, която да се превърне в международен химн на Holiday Heroes.

Как започна всичко?
В началото на годината в студиото на Symphonics кипи усилена работа по новото парче на Бобо и Даниел Каймакоски. Горе-долу по същото време легендите Blackstreet пристигат в България за концерт. Докато влизат в крачка с живота в страната, те научават за каузата на благотворителната организация Holiday Heroes - създадена от американеца Майкъл Струмейтис и вече близо 3 години подаваща ръка на хиляди бедни семейства.

Ерик Уилямс, Марк Мидълтън и Джери Ханна решават, че трябва да помогнат на каузата и как, ако не с музика?

Бобо и Даниел Каймакоски
Бобо и Даниел Каймакоски

Blackstreet с пълна сила скачат в парчето на Бобо и Даниел Каймакоски и се ражда “Carry the Flame” – първият международен химн на Holiday Heroes.

Сега песента вече е готова и съвсем скоро ще бъде нейната официална премиера - тази събота, 4 април, в столичен клуб, когато ще се състои концертът „Holiday Heroes 90s Tribute“.

Събитието е посветено на празничните герои, а специален гост на събитието са именно амерканците от Blackstreet, които освен премиерата на първия международен химн на Holiday Heroes, ще направят живо изпълнение с най-големите си хитове, както и на други емблематични парчета от 90-те.

По време на премиерата на песента на концертa „Holiday Heroes 90s Tribute", на сцената Blackstreet ще забият заедно с родната фънк банда Southwick, а преди тях ще можем да чуем и изпълнения на Бобо, Даниел Каймакоски, Деси (Phuture Shok, Sentimental Swingers), Michael Fleming, Mey и други.

Как да се сдобиете с билет за благотворителния лайв разберете тук

Празничните герои са подготвили и друга инициатива по-рано през деня – работилница за великденския яйца и био козунаци “Art Holiday Heroes”. Повече за инициативата можете да научите тук.

Ето първа част зад кулисите на видеото Carry The Flame:

Както и втората част, отново зад кулисите:

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@