<p>ЕС създава &quot;Европейски фонд за мир&quot;</p>
Ексклузивно

ЕС създава "Европейски фонд за мир"

Преди 6 часа
Визия за София - 24 цели
Ексклузивно

Визия за София - 24 цели

Преди 13 часа
Какво ти трябва в един смартфон?

Създадено за A1

Ексклузивно

Какво ти трябва в един смартфон?

Преди 15 часа
 • Десетки спортни легенди, олимпийски, световни и европейски шампиони на България се събраха за откриването на авторската фотоизложба на Иван Йочев, представена от „София – европейска столица на спорта“ и БОК.

  1/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Десетки спортни легенди, олимпийски, световни и европейски шампиони на България се събраха за откриването на авторската фотоизложба на Иван Йочев, представена от „София – европейска столица на спорта“ и БОК.

  62 снимки
 • 28 уникални снимки на изтъкнатия фоторепортер представят в градинката пред НДК част от най-паметните мигове и личности, оставили ярка следа в историята на българската столица.

  2/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  28 уникални снимки на изтъкнатия фоторепортер представят в градинката пред НДК част от най-паметните мигове и личности, оставили ярка следа в историята на българската столица.

 • Сред присъстващите бяха великите спортни личности Стефка Костадинова, Здравка Йорданова, Йорданка Благоева, Петкана Макавеева, Васил Етрополски, Димитър Пенев, Ренета Камберова, Живко Вангелов и др.

  3/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Сред присъстващите бяха великите спортни личности Стефка Костадинова, Здравка Йорданова, Йорданка Благоева, Петкана Макавеева, Васил Етрополски, Димитър Пенев, Ренета Камберова, Живко Вангелов и др.

 • Сред гостите блестяха и трите талантливи момичета - лица на „София – евростолица на спорта“ Християна Тодорова, Александра Фейгин и Йоана Илиева, на които са посветени специални пана от изявите им като поведенчески модели и примери за подрастващите в инициативата.

  4/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Сред гостите блестяха и трите талантливи момичета - лица на „София – евростолица на спорта“ Християна Тодорова, Александра Фейгин и Йоана Илиева, на които са посветени специални пана от изявите им като поведенчески модели и примери за подрастващите в инициативата.

 • "Поздравявам автора Иван Йочев за прекрасните фотоси, те са част от историята на нашите велики шампиони, част от българската спортна история.

  5/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  "Поздравявам автора Иван Йочев за прекрасните фотоси, те са част от историята на нашите велики шампиони, част от българската спортна история.

 • Негови снимки са закупени и ползвани от водещите новинарски агенции и спортни издания по цял свят, което е атестат за майсторство и професионализъм.

  6/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Негови снимки са закупени и ползвани от водещите новинарски агенции и спортни издания по цял свят, което е атестат за майсторство и професионализъм.

 • Желая на всички фотографи и журналисти да имат в бъдеще още много подобни моменти, които да запечатват чрез своите обективи за поколенията", заяви в емоционалното си слово предедателят на БОК Стефка Костадинова.

  7/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Желая на всички фотографи и журналисти да имат в бъдеще още много подобни моменти, които да запечатват чрез своите обективи за поколенията", заяви в емоционалното си слово предедателят на БОК Стефка Костадинова.

 • Веднага след това тя връчи голяма рамкирана своя автентична снимка от световния рекорд в скока на височина на Фондация „София – европейска столица на спорта“.

 

  8/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Веднага след това тя връчи голяма рамкирана своя автентична снимка от световния рекорд в скока на височина на Фондация „София – европейска столица на спорта“.

   

 • "Благодаря на Столична община за всичко, което прави през последните години в спорта и по-специално в масовия спорт.

  9/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  "Благодаря на Столична община за всичко, което прави през последните години в спорта и по-специално в масовия спорт.

 • Тази инициатива става все по-популярна и точно за това искам чрез нея да кажа на всички: „Гледайте нависоко и преследвайте своя връх… Защото ние, българите можем!“ каза Костадинова при връчването на снимката с нейния автограф и надпис 209 см.

  10/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Тази инициатива става все по-популярна и точно за това искам чрез нея да кажа на всички: „Гледайте нависоко и преследвайте своя връх… Защото ние, българите можем!“ каза Костадинова при връчването на снимката с нейния автограф и надпис 209 см.

 • Ценният подарък бе приет от зам.-председателя на Фондация „София – евростолица на спорта“ Анатоли Илиев, който благодари и заяви:

  11/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Ценният подарък бе приет от зам.-председателя на Фондация „София – евростолица на спорта“ Анатоли Илиев, който благодари и заяви:

 • „Присъствието на толкова спортни легенди тук е много силно признание за професионализма на един от най-добрите спортни фотографи у нас.

  12/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  „Присъствието на толкова спортни легенди тук е много силно признание за професионализма на един от най-добрите спортни фотографи у нас.

 • Радваме се, че инициативата „София – европейска столица на спорта“ и авторът на фотоизложбата Иван Йочев събират на едно място знаменити спортни личности.

  13/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Радваме се, че инициативата „София – европейска столица на спорта“ и авторът на фотоизложбата Иван Йочев събират на едно място знаменити спортни личности.

 • Столична община и „София – европейска столица на спорта“ продължават усилията за популяризиране на спорта и по този начин да се предоставят все повече и повече възможности на жителите и гостите на града за активен и здравословен начин на живот,” каза още Илиев.

  14/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Столична община и „София – европейска столица на спорта“ продължават усилията за популяризиране на спорта и по този начин да се предоставят все повече и повече възможности на жителите и гостите на града за активен и здравословен начин на живот,” каза още Илиев.

 • В краткото си емоционално слово фотографът Иван Йочев благодари на всички гости за добрите думи и интереса към изложбата.

 

  15/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  В краткото си емоционално слово фотографът Иван Йочев благодари на всички гости за добрите думи и интереса към изложбата.

   

 • "Професията на спортен фотограф ми даде възможност да бъда свидетел на част от ценните и незабравими мигове в историята на нацията.

  16/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  "Професията на спортен фотограф ми даде възможност да бъда свидетел на част от ценните и незабравими мигове в историята на нацията.

 • Благодаря на Столична община в лицето на кмета Йорданка Фандъкова, на БОК в лицето на Стефка Костадинова, на „София – европейска столица на спорта“ и на моите работодатели, че имам възможността да представя своите творби днес пред вас,“ каза развълнуваният автор.

  17/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Благодаря на Столична община в лицето на кмета Йорданка Фандъкова, на БОК в лицето на Стефка Костадинова, на „София – европейска столица на спорта“ и на моите работодатели, че имам възможността да представя своите творби днес пред вас,“ каза развълнуваният автор.

 • Иван Йочев е спортен фотограф, запечатал чрез снимките си исторически за България мигове и личности в последния четвърт век.

  18/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Иван Йочев е спортен фотограф, запечатал чрез снимките си исторически за България мигове и личности в последния четвърт век.

 • С изложените фотоси той представя спорта в София през годините. Негови снимки са ползвани от световните агенции Reuters, AFP, AP, Getty Images и EPA, както и от много от водещите спортни издания в Европа.

  19/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  С изложените фотоси той представя спорта в София през годините. Негови снимки са ползвани от световните агенции Reuters, AFP, AP, Getty Images и EPA, както и от много от водещите спортни издания в Европа.

 •  През годините Йочев работи за: вестниците „24 часа“ и „7 дни спорт“, както и за интернет агенция “Спортал“.

  20/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

   През годините Йочев работи за: вестниците „24 часа“ и „7 дни спорт“, както и за интернет агенция “Спортал“.

 • С колоритната изложба и авторитетното присъствие днес инициатива „София – евростолица на спорта“ отбеляза символичния рестарта на многото събития и активности, които са залегнали в календара на Фондацията - част от тях вече пренасрочени за по-късни дати до края на годината.

  21/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  С колоритната изложба и авторитетното присъствие днес инициатива „София – евростолица на спорта“ отбеляза символичния рестарта на многото събития и активности, които са залегнали в календара на Фондацията - част от тях вече пренасрочени за по-късни дати до края на годината.

 • Фотографиите са изложени до 10 юни на постаментите в градинката пред НДК до паметника с лъвчето при алеята на входа откъм Кравай.

  22/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотографиите са изложени до 10 юни на постаментите в градинката пред НДК до паметника с лъвчето при алеята на входа откъм Кравай.

 • 23/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 24/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 25/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 26/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 27/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 28/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 29/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 30/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 31/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 32/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 33/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 34/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 35/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 36/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 37/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 38/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 39/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • 40/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  41/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  42/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  43/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  44/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  45/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  46/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  47/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  48/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  49/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  50/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  51/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  52/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  53/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  54/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  55/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  56/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  57/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  58/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  59/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  60/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  61/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

 • Фотограф: Иван Йочев

  62/62 Спортни легенди уважиха изложбата на фотографа Иван Йочев

  Фотограф: Иван Йочев

Видео

Видео

Добра новина: Гърция планира излизане от карантината

Няма нито един случай на домашно куче или котка, заразили човек с коронавируса

Видео

Гришо и Винъс Уилямс изненадаха феновете си

Няма нито един случай на домашно куче или котка, заразили човек с коронавируса

Видео

Колко подпочвени води има по света

Няма нито един случай на домашно куче или котка, заразили човек с коронавируса

Видео

Невероятните ползи за здравето от синапа

Няма нито един случай на домашно куче или котка, заразили човек с коронавируса

Преди да тръгнете

Златно